Mega: και... νεκρούς ανασταίνει!

Καρακασίδης Γιάννης
1
Πόση επιρροή μπορεί να ασκήσει ένα διαφημιστικό σποτάκι; Ειδικά όταν προβάλλεται ανελλιπώς και μάλιστα σε καθημερινή βάση μέσω της τηλεόρασης, τότε πάρα πολύ! Αν βέβαια προσθέσεις σε αυτό ένα πιασάρικο τραγούδι με ρυθμό χορευτικό και στίχο... της ώρας, η επιτυχία είναι δεδομένη! 

Για του λόγου το αληθές, το νέο τραγούδι της Άντζελας Δημητρίου "Κάνω Come Back" κατάφερε - όχι φυσικά για τον εκλεπτισμένο στίχο και τη μελωδική του μουσική! - να ξεχωρίσει χάρη στο διαφημιστικό σποτ του Mega, μέσα από το οποίο προβάλλεται η δυναμική επιστροφή του σταθμού από τις αρχές Φεβρουαρίου. Πριν τη συσχέτιση τραγουδιού-διαφήμισης, το "Κάνω Come Back" περνούσε μάλλον απαρατήρητο, ενώ σήμερα το promotion το βοήθησε να ξεπεράσει μέχρι και τις 110,000 προβολές στο YouTube και... αναμένεται και συνέχεια, ενώ άρχισε να παίζει συχνά και στα ραδιόφωνα! 

Μολονότι η κυρία Δημητρίου είχε δει τη δημοτικότητά της να "ξεφουσκώνει" επικίνδυνα τα τελευταία χρόνια, το Mega ήρθε να κάνει και πάλι το "θαύμα" του και να την τραβήξει λίγο πιο ψηλά προς την επιφάνεια. Δεν είναι, βέβαια, η πρώτη φορά που βλέπουμε να γίνεται κάτι παρόμοιο (ας θυμηθούμε την επαγγελματική "ανάσταση" του Αντύπα μέσω του Φοίβου πριν 2 χρόνια), όμως για ακόμη μία φορά αποδεικνύεται η τεράστια επιρροή που μπορεί να ασκήσει η διαφήμιση στο τηλεοπτικό κοινό. 

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. οντως απο το σποτ του mega πολλοι το εμαθαν το τραγουδι! σωστη επιλογη του mega πιο πετυχημενο δε θα μπορουσε να γινει το σποτ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !