Νέα κόντρα: Μάκης Πουνέντης – Γιώργος Λιανός έβγαλαν «μαχαίρια»!

MyStyle
0
Τελειωμό δεν έχει η κόντρα του Μάκη Πουνέντη και του Γιώργου Λιανού, που άρχισε με τηνδήλωση του τραγουδιστή πως ο ραδιοφωνικός παραγωγός του είχε ρίξει «μπλόκο» προ ετών!
«Την περίοδο στην οποία αναφέρεται ο Γιώργος, ο “Ρυθμός” ήταν το νούμερο ένα ραδιόφωνο. Όλοι οι καλλιτέχνες ήθελαν να ακούγονται εκεί τα τραγούδια τους και, φυσικά, κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό. Επιπλέον, ο ρόλος μου ως διευθυντής του σταθμού δεν ήταν να παίζω τα τραγούδια της “Heaven”. Θα ήταν άδικο για τους υπόλοιπους καλλιτέχνες», λέει ο Μάκης σε συνέντευξή του στο «Εγώ Weekly», και τονίζει πως δεν υπάρχει προσωπικό θέμα με τον Γιώργο Λιανό, αλλά τότε είχε εκτιμήσει ότι δεν μπορεί να παίζει και το δικό του τραγούδι.
Σχολιάζοντας την δήλωση Πουνέντη, ο τραγουδιστής είπε στην «Το Πρωινό»: «έχει ξεχάσει ότι, εκτός από διευθυντής του “Ρυθμού”, ήταν και της “Ηeaven”, oπότε προωθούσε όλα τα κομμάτια που πλήρωνε για να βγούνε, μεταξύ των οποίων και το δικό μου CDΤου είπα “μα γιατί δεν παίζεις το δικό μου;” και μου απάντησε “αν ήταν στο χέρι μου, δεν θα έβγαζα καν το CD», συνέχισε ο Γιώργος και «κάρφωσε» ακόμα μία φορά τον Μάκη, λέγοντας πως όλοι οι καλλιτέχνες της «Heaven» έκαναν πρώτη μετάδοση στον «Ρυθμό», εκτός από εκείνον!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !