Ελεύθερος υπό όρους ο Βαρότσης!

0
Ελεύθερος, με περιοριστικούς όρους, αφέθηκε μετά την απολογία του ο Μάριος Βαρότσης για τα δάνεια του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.


Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέως ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 300.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση (δυο φορές τον μήνα) στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Το πρώην στέλεχος του Ταχυδρομικά Ταμιευτηρίου απολογήθηκε για τις κατηγορίες της απιστίας και της συνέργειας σε νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Βαρότσης χαρακτήρισε «νομότυπα» τα δάνεια που δόθηκαν και χαρακτήρισε «υπερβολική» την έκδοση εντάλματος εις βάρος του. «Τα δάνεια πρέπει να κριθούν στον χρόνο που δόθηκαν καθώς τότε ήταν διαφορετικές οι κομματικές συνθήκες και κανείς δεν μπορούσε να προεξοφλήσει ότι δεν θα εξυπηρετούνταν» φέρεται να είπε. «Εξάλλου ήταν δάνεια που δίνονταν σε σημαντικούς επιχειρηματίες και εταιρείες» τόνισε. Αρνήθηκε δε, ότι πήρε εντολή από τον Άγγελο Φιλιππίδη για να κάνει τις εισηγήσεις τόσο για την εξαγορά της Best Line συμφερόντων Κοντομηνά για τις πιστωτικές κάρτες, όσο και για τα επισφαλή δάνεια που δόθηκαν χωρίς να καταγράφονταν οι πραγματικοί δείκτες σε Κοντομηνά, Λαυρεντιάδη και το ζεύγος Γριβέα - Βάτσικα. «Ακόμη κι αν γύριζα τον χρόνο πίσω, πάλι το ίδιο θα έκανα» είπε ο κ. Βαρότσης.

zougla.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !