Προφυλακίστηκαν οι δύο απαγωγείς του Μ. Καραμολέγκου!

0
Και οι δύο υπήκοοι Μολδαβίας, που κατηγορούνται για την απαγωγή του βιομηχάνου Μ.Καραμολέγκου προφυλακίστηκαν με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Στην απολογία του ο 37χρονος υπήκοος Μολδαβίας, ο οποίος πείστηκε από τον απαχθέντα βιομήχανο Μανόλη Καραμολέγκο να παραδοθεί στις αρχές, επέμεινε ότι εκείνος ήταν ο εγκέφαλος της «επιχείρησης».

«Εγώ οργάνωσα το σχέδιο της απαγωγής. Είχα δει τον επιχειρηματία μία φορά έξω από το εργοστάσιο με το αυτοκίνητό του και κατάλαβα ότι είχε χρήματα. Αποφάσισα να σχεδιάσω την απαγωγή και ζήτησα τη βοήθεια άλλων δύο ατόμων. Προσέλαβα τον 27χρονο συγκατηγορούμενό μου για οδηγό και έναν ακόμα που ονομαζόταν Μοχάμεντ» είπε ο κατηγορούμενος.

Επιπλέον, αναφέρεται στον επιχειρηματία Καραμολέγκο ως έναν «πολύ κύριο» και εξ αιτίας του καλού χαρακτήρα του απαχθέντος, δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του και για αυτό παραδόθηκε στην αστυνομία την ίδια ημέρα κιόλας.

«Νόμιζα ότι συνελήφθησαν οι συνεργοί μου, ότι δεν έβγαινε πουθενά όλο αυτό. Κατάλαβα ότι ο Μανόλης Καραμολέγκος είναι πολύ κύριος και το μετάνιωσα. Τον άφησα ελεύθερο και μου είπε να πάμε μαζί να παραδοθώ, για να μην κινδυνεύσω και έτσι τον ακολούθησα στο τμήμα» υποστήριξε στην απολογία του ο 37χρονος.

Ο 27χρονος ομοεθνής του και συνεργός υποστήριξε στην απολογία του πως δεν ήξερε για τα σχέδια του 37χρονου και ότι εκείνος απλά δέχθηκε να είναι οδηγός.

«Δεν γνώριζα ότι επρόκειτο για απαγωγή. Μου είπε ο 37χρονος ότι ψάχνει κάποιον για οδηγό για μια δουλειά και πήγα μαζί του» είπε ο νεαρός Μολδαβός.

Επίσης, ο φερόμενος ως εγκέφαλος της απαγωγής είπε ότι ο Μ. Καραμολέγκος ο οποίος «φυλασσόταν» στο πορτμπαγκάζ, έβγαλε τα καλώδια και έτσι χάλασε και δεν άνοιγε η πόρτα. Αφού κατάφεραν να την ανοίξουν, μπήκε ο ίδιος μαζί του στο πορτμπαγκαζ για να τον επιτηρεί.

Για τον τρίτο συνεργό λέει ότι είναι επίσης Μολδαβός και όχι Αλβανός, όπως αρχικά είχε ακουστεί, και μάλλον έχει φύγει από τη χωρά.

zougla.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !