ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ: Έρχεται ψυχολογικό θρίλερ στον ΑΝΤ1

4
Στροφή και στην ελληνική μυθοπλασία επιχειρεί να κάνει ο ΑΝΤ1 από τη φετινή τηλεοπτική χρονιά.Αν και όλοι οι τηλεοπτικοί συντάκτες είναι επιφυλακτικοί γι αυτό, μιας και πολλές φορές ακούσαμε τους ανθρώπους του ΑΝΤ1 να μιλάνε για σειρές που αν και έβγαιναν στον αέρα, δεν είχαν σωστή αντιμετώπιση αλλά και προγραμματισμό, καθώς δεν κοιτούσε να κερδίσει αλλά να επιτεθεί με σκοπό να κατεβάσει κάποιες λίγες στροφές απο τους αντιπάλους, με συνέπεια να μην μπορει να χτίσει κάποια σειρά του κοινό (όποτε η κοβόταν η ολοκλήρωνε με χαμηλά νούμερα τηλεθέασης).
Όπως σας έχουμε πει πολλές φορές εδω στο TVNEA η σειρά Τρίχες θα βγει την φετινή τηλεοπτική χρονιά. Το πότε μην με ρωτάτε γιατί δεν ξεκίνησαν καν τα γυρίσματα...Αλλη μια σειρά όπως σας είπαμε συζητάνε πολύ θερμά για να βγει στον ΑΝΤ1 με την υπογραφή της Ρένα Ριγγα και πρωταγωνιστή τον Πέτρο Φιλιππίδη...

Αυτή όμως που θα βγει σίγουρα είναι μια νέα σειρά ψυχολογικού θρίλερ όπως αποκάλυψε σήμερα ο  Γρηγόρης Μελάς μέσα απο το newsit.gr.
Το σενάριο είναι για ένα ψυχολογικό θρίλερ και υπογράφει η Στέλλα Βασιλαντωνάκη, που έχει γράψει πολλές σειρές, όπως «Βεντέτα», «Θύματα ειρήνης», «Μυστικά και λάθη», επεισόδια της «10ης εντολής», ενώ έχει κάνει επιμέλεια σεναρίου στις σειρές «Βέρα στο δεξί», «Με θέα στο πέλαγο» και σε άλλες. Η υπόθεση της σειράς διαδραματίζεται σε έναν απομονωμένο ξενώνα σε ορεινή περιοχή της χώρας μας, όπου για διαφορετικούς λόγους φτάνουν εκεί δώδεκα άτομα για να μείνουν λίγες ημέρες. Κανείς δεν γνωρίζει γιατί πήγε ο καθένας από αυτούς εκεί, αν κάποιοι γνωρίζονται μεταξύ τους ή αν τους κάλεσε το ίδιο πρόσωπο. Μετά το πρώτο βράδυ όμως, κάποιοι από αυτούς εξαφανίζονται, ενώ κάποιοι βρίσκονται δολοφονημένοι! Στο απομονωμένο αυτό μέρος, θα έρθουν στο φως πολλές αλήθειες που κανείς δεν τις περιμένει. Αξίζει να σημειώσω ότι τα γυρίσματα δεν θα γίνουν σε στούντιο, αλλά σε φυσικό μέρος, το οποίο έχει βρεθεί και είναι στο Βέρμιο της Νάουσας. Το υπέροχο φυσικό τοπίο της περιοχής έχει εμπνεύσει το σκηνοθέτη Αλέξανδρο Πανταζούδη και μέσα στον Φεβρουάριο θα στήσει εκεί το σκηνικό της καινούργιας του σειράς.

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου πρωταγωνιστικό ρόλο στην καινούργια αυτή ανατρεπτική σειρά θα έχει η Λίνα Σακκά που επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο για να ερμηνεύσει έναν διαφορετικό ρόλο σε σχέση με αυτούς που μας έχει συνηθίσει, αλλά όπως φαίνεται εμπιστεύεται το σκηνοθέτη μετά τη συνεργασία τους στις «Κούκλες». Επίσης, οριστική είναι και η συνεργασία με τη Βασιλική Γραικού που έχει συνεργαστεί με το σκηνοθέτη στη θεατρική παράσταση «Πλαστελίνη», ενώ η διανομή για τους υπόλοιπους ρόλους θα ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες.

Η καινούργια αυτή σειρά έχει προσωρινό τίτλο «Εκδρομή» και θα ολοκληρωθεί σε 16 επεισόδια, ενώ πρόκειται να κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 που όπως αποδεικνύεται μπαίνει δυναμικά και στον τομέα της εγχώριας μυθοπλασίας.

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δηλαδή αν προβληθεί τον Μαρτιο και παει καλα σε τηλεθεαση, υπαρχει πιθανοτητα να συνεχιστεί και του χρονου ασχέτως αν ολοκληρωθεί σε 16 επεισοδια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EPITELOUSSS oxi mono komodeies, an exei kai kalo cast tha kathilosei!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μακάρι να ισχύει!Γιώργο τι λένε οι δικές σου πληροφορίες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μακάρι να βγάλει αυτές τις σειρές και να μην αφήσει το Mega να αλωνίζει στις ελληνικές παραγωγές!! πρέπει να εκμεταλλευτεί τα νούμερα και τις πρωτιές του και να μην αφήσει το Mega να κερδίσει έδαφος με τις ελληνικές παραγωγές που είναι και ένα από τα δυνατά του χαρτιά.Άρχισαν να ξυπνούν εκεί στον ANT1. μακαρι να ισχύει και μακάρι να μην κάνουν τα λάθη του παρελθόντος στον προγραμματισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !