Η prime time του Alpha πετάει!

Λευτέρης Προβιάς
1
Ο Αlpha διανύει την καλύτερή του σεζόν των τελευταίων χρόνων κι αυτό φαίνεται από τα προγράμματα της prime time! Συνδυάζοντας ψυχαγωγία και ενημέρωση, το κανάλι της Κάτζας έχει καταφέρει να κερδίσει μεγάλο μερίδιο της τηλεθέασης!


"Μην αρχίζεις της Μουρμούρα", η μεγάλη επιτυχία της σεζόν. Η πρώτη σειρά ελληνικής μυθοπλασίας του καναλιού μετά από αρκετά χρόνιας απουσίας! Κάθε Δευτέρα και Τρίτη τα νεανικά κοινά του προγράμματος χτυπούν 30% το λιγότερο, ενώ το σύνολο είναι σταθερά πάνω από 20%! Οι ιθύνοντες του καναλιού είναι τόσο ευχαριστημένοι που θέλουν η σειρά να προβάλλεται τρεις φορές την εβδομάδα, κάτι που θα γίνει το 2014!


"60' Ελλάδα", η εκπομπή οδοιπορικών του Νίκου Μάνεση που σημειώνει εξαιρετικές τηλεθεάσεις. Τόσο το σύνολο όσο και τα νεανικά κοινά ξεπερνούν συνεχώς το 20% κατατάσσοντάς το στην πρώτη θέση του πίνακα τηλεθέασης στην ώρα προβολής του.

To "Φως στο Τούνελ" με την Αγγελική Νικολούλη φαίνεται πως με τα χρόνια έχει χτίσει σταθερό και φανατικό κοινό που ακολουθεί την εκπομπή σε όποιο κανάλι κι αν προβάλλεται. Αυτό φαίνεται κι από τα στοιχεία της AGB που δείχνουν εξαιρετικές τηλεθεάσεις αφήνοντας πίσω τους "απέναντι". Ανάλογη πορεία, βέβαια, ακολουθεί και η εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά" που φαίνεται να είναι η καλύτερη παρέα για το Σαββατόβραδο όσων αποφασίζουν να μείνουν σπίτι.

Η "Αυτοψία" του Αντώνη Σρόιτερ, είναι από τις πιο επιτυχημένες εκπομπές της βραδινής ζώνης του Alpha. Mε θέματα που κάθε εβδομάδα κεντρίζουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού καταφέρνει να κερδίζει τη πρωτιά στην ζώνη προβολής της, με νούμερα που πλησιάζουν το 30%.

Για μια ακόμη χρονιά η Βίκυ Χατζηβασιλείου πανηγυρίζει την εξαιρετική πορεία της εκπομπής της "Πάμε Πακέτο". Ιστορίες που μας αγγίζουν και μας συγκινούν χαρίζουν κάθε Πέμπτη υψηλές τηλεθεάσεις στην εκπομπή του Alpha της τάξης του 27%.

Στους αδύναμους κρίκους της νυχτερινής "βάρδιας" του καναλιού είναι η "Μάχη των Φύλων" που σημείωσε απογοητευτικά νούμερα στην πρεμιέρα του, η εκπομπή "ΝΙΚ Ο'ΚΛΟΚ" του Νίκου Μουτσινά που μόνο στην τελευταία του εκπομπή ξεκόλλησε από το 13%. Ελαφρώς καλύτερη πορεία έχει η εκπομπή "360ο" της Σοφίας Παπαϊωάννου που όσο περνάει ο καιρός ανεβάζει στροφές.

Μέσα στο 2014 η prime time του Alpha ενισχύεται με τις 4 εκπομπές του "Αλ Τσαντίρι Νιουζ", τη νέα σειρά του Λάκη Λαζόπουλου "Δια ταύτα" καθώς και την έξτρα μέρα προβολής της "Μουρμούρας".

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Oi enimerotikes tou ekpompes ksekinoyn meta tis 00:00 kai den pianontai ws prime time... Akoma kai h Nikolouli pou ksekina 23:10 strofes megales anebazei apo ta mesanyxta kai pera... Parola auta einai fanero oti o ALPHA dianyei mia apo tis kalyteres xronies tou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !