Λαμπερή πρεμιέρα για Βίσση-Ρέμο στο PANTHEON! - νέο τραγούδι και το "σκάνδαλο" με το φόρεμα!

Καρακασίδης Γιάννης
1

Η πλέον αναμενόμενη και φιλόδοξη συνεργασία του φετινού χειμώνα πήρε επιτέλους σάρκα και οστά και παρουσιάστηκε στη σκηνή του PANTHEON THEATRE! Η Άννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμος, σε μία πρεμιέρα-υπερπαραγωγή, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και πρόσφεραν στο κοινό, που τους εμπιστεύθηκε τη νυχτερινή του διασκέδαση, ό,τι καλύτερο διέθεταν ψυχικά και φωνητικά. 

Σε ένα κατάμεστο και προσφάτως ανακαινισμένο PANTHEON THEATRE, η παράσταση "Ένα ή Κανένα" ήρθε να προσθέσει ένα ευρωπαϊκών προδιαγραφών θέαμα στη νυχτερινή Αθήνα, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα. Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες, πιο ώριμοι και έτοιμοι από ποτέ, ένωσαν τις καλλιτεχνικές τους δυνάμεις την πλέον κατάλληλη στιγμή. 

Η παράσταση ξεκινά (και κλείνει) με το νέο τραγούδι-ντουέτο της Άννας Βίσση και του Αντώνη Ρέμου, με τίτλο "Ένα ή Κανένα", που έγινε και τίτλος της παράστασης, σε μουσική και στίχους του "μετρ" Νίκου Καρβέλα. Πρόκειται για μία υπέροχη ερωτική μπαλάντα, με τον ανάλαφρο ήχο του πιάνου και του βιολιού και ατμοσφαιρική διάθεση, που σίγουρα θα ξεχωρίσει! 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΔΩ:


Το παρόν στη λαμπερή πρεμιέρα έδωσαν και πολλά διάσημα πρόσωπα της showbiz. Μεταξύ αυτών, ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, η Αννίτα Πάνια και ο Νίκος Καρβέλας, η Ελεωνόρα Μελέτη, η Βίκυ Χατζή, η Σοφία Καρβέλα με το Θανάση Πανουργιά, ο Μάκης Πουνέντης, ο Θοδωρής Κυριακού, η Στέλλα Καλλή και πολλοί άλλοι! 


Στα highlights της βραδιάς... ολόκληρη η παράσταση αλλά και το σημείο στο τέλος, όπου όλο το θέατρο τραγουδά το ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στην Άννα Βίσση, για τα 56α γενέθλιά της! Τα σκηνικά του Μανώλη Παντελιδάκη εξαιρετικά, τα κοστούμια του Απόλλωνα Παπαθεοχάρη υπέρλαμπρα, ενώ τις καλύτερες των εντυπώσεων αποκόμισαν ο φωτισμός, ο ήχος αλλά και οι χορογραφίες της παράστασης. Αξίζει, βέβαια, να σημειωθεί πως η Άννα δέχτηκε να εμφανιστεί στο πρόγραμμα με φόρεμα του Απόστολου Μητρόπουλου, παρά την απέχθεια που νιώθει ο συγκεκριμένος σχεδιαστής προς το πρόσωπό της και τα όσα έχει δηλώσει κατά καιρούς για αυτήν. Ανωτερότητα! 

Τα σχόλια του κοινού κάτι παραπάνω από διθυραμβικά. Σίγουρα, για την Άννα και τον Αντώνη, το εν λόγω πρόγραμμα τους πηγαίνει - ακόμη - ένα βήμα μπροστά στο καλλιτεχνικό στερέωμα. Το ραντεβού δίνεται λοιπόν κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στο PANTHEON THEATRE



*ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 23/12! ΤΟ TVNEA ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΥΔΙΚΗ! ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑΣ ΣΤΟ "LET'S TALK" ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗ!

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !