myBOOK: "Το Δαχτυλίδι του Θεού" ,ένα ενδιαφέρον βιβλίο για το Σαββατοκύριακο!

Κωνσταντίνος Ποντίκας
0

Το Δαχτυλίδι του Θεού είναι ένα μυθιστόρημα μυστηρίου λαθρέμπορους και σκοτεινούς καρδινάλιους, μοναστήρια, πανίσχυρα σύμβολα, παλιούς θεούς και σιωπηλούς φρουρούς της άγνωστης αλήθειας. Η ιστορία μας ταξιδεύει σε όλη την Ευρώπη: Στην Αθήνα, στη Ρώμη, στο Παρίσι, στην Κωνσταντινούπολη, στη Βαρκελόνη, στην Κρακοβία και περνάει από το Άγιο Όρος για να φτάσει μέχρι τη Μόσχα.
Μια ιστορία σαν παραμύθι που όμως διαπραγματεύεται, όπως συμβαίνει πολύ συχνά και στα παραμύθια, τις μεγάλες αλήθειες. «Παράξενη ράτσα. Παράτολμη, ξεροκέφαλη, πεισματάρικη, τρελή. Με την άρνηση κρεμασμένη μονίμως στο στόμα. Κολλημένη σε όνειρα. Πάντα έτοιμη να πολεμήσει για το αδύνατο, να τρέξει πίσω από μεγάλες ιδέες, να φτιάξει μύθους και να τους πιστέψει, να αγνοήσει την πραγματικότητα, ακόμα και να ητν κοντράρει». Με τέτοιες αληθινές σκέψεις, το βιβλίο ακολουθεί τον Άγγελο Κομνηνό που βρίσκεται ξαφνικά χαμένος στον λαβύρινθο, με ένα βυζαντινό δαχτυλίδι στα χέρια και μια μυστική υπηρεσία να τον καταδιώκει. Στη σκιά του Κρεμλίνου, με τον πόνο της μεγάλης απώλειας να τον δυναστεύει και με πιστόλια να σημαδεύουν το κάθε βήμα του, αρχίζει να ξεκλειδώνει κώδικες και αινίγματα. «Θέλησε να συγκροτήσει μια πλήρη εικόνα για τη λατρεία του Μίθρα, για τον ρωμαϊκό Sol Invictus και τον Αρχιερέα του. Αλλά η έρευνα τον οδηγούσα αλλού. Του άνοιγε δρόμους άγνωστους», ο ήρωας πλησιάζει, μέρα με τη μέρα, την κρυμμένη γνώση, που έκανε πάντοτε πανίσχυρο όποιον κρατούσε τις αποδείξεις και τώρα αναδύεται από το σκοτάδι για να κινήσει πάλι την ιστορία.
Ένας ανύποπτος μέχρι χθες Έλληνας στέκεται στο κέντρο της δίνης, της παγκόσμιας συνωμοσίας της θαλαμηγού και του ανελέητου εμφύλιου που μαίνεται στο Βατικανό: «Η Αγιότητα του συνηθίζει να λέει ότι η χριστιανοσύνη έχει δύο πνεύμονες. Την ορθοδοξία και τον ρωμαιοκαθολικισμό. Για να ανασαίνει καλά τους χρειάζεται και τους δύο», θα πει ο συγγραφέας κάποια στιγμή. Το φοβερό μυστικό, όμως, που ταξίδεψε αόρατο μέσα στους αιώνες, ανάμεσα στα ράσα και στην πορφύρα, αφήνοντας ματωμένα ίχνη στο πέρασμά του, ζωντανεύει ξανά.
Το Δαχτυλίδι του Θεού Ηλίας Θεοφύλακτος Εκδόσεις: Arma
Το Δαχτυλίδι του Θεού Ηλίας Θεοφύλακτος Εκδόσεις: Arma

joytv.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !