Έξω φρενών ο Σαμαράς με τον Καψή – Χάθηκε ο Δεκέμβρης για Mega, εν αναμονή της «Εκδίκησης» για τη ρεβάνς!

1
Έξω φρενών λέγεται ότι έγινε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, όταν έκανε το… λάθος να ρωτήσει για τις εξελίξεις στη δημόσια ραδιοτηλεόραση, για το πόσο έτοιμη είναι σχετικά με την κάλυψη της ελληνικής προεδρίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και για το πότε θα εκπέμψει η ΝΕΡΙΤ. Ειδικά η απάντηση που πήρε σχετικά με τα χρονοδιαγράμματα για την τελευταία – αναφέρει πηγή μας – προκάλεσε την οργισμένη αντίδρασή του, η οποία δεν μεταφέρεται στο χαρτί! Είναι λογικό όμως να εξοργίζεται όταν ακούει ότι, «Ούτε καν τον Μάρτιο δεν θα είναι έτοιμη η ΝΕΡΙΤ»!

Δικαιολογημένες λοιπόν οι όποιες αντιδράσεις του, διότι γνωρίζει ότι η συγκεκριμένη κατάσταση προκαλεί πολλαπλές φθορές στην κυβέρνηση. Εκτός του ότι αποτελεί εστία παραγωγής πολιτικο-μιντιακών κουτσομπολιών, έχει καταστεί πληγή άνομων ενεργειών και κανάλι βολέματος ημετέρων! Ανάθεμα, που πέφτει ολόκληρο στο κεφάλι του αρμόδιου υφυπουργού Παντελή Καψή, με το πρόσχημα της πλήρους ακινησίας, αλλά κυρίως της έλλειψης αντικειμένου! Με άλλα λόγια, πολλοί είναι εκείνοι που αμφισβητούν την αναγκαιότητα συμμετοχής του στο κυβερνητικό σχήμα, δεδομένου ότι έχουν δρομολογηθεί οι εξελίξεις για την δημιουργία του νέου φορέα.

Μη αναστρέψιμη θεωρείται πια η ήττα του δελτίου ειδήσεων του MEGA για το μήνα Δεκέμβριο! Οι ιθύνοντες του καναλιού, φέρεται να το έχουν αποδεχθεί και να εναποθέτουν τις ελπίδες τους στο νέο lead in που ετοιμάζει η διεύθυνση ψυχαγωγίας του σταθμού για να εντάξει στο πρόγραμμα από τον νέο χρόνο. Πρόκειται για την νεανική αμερικανική σειρά σε τουρκική version με τον συμβολικό τίτλο, «Εκδίκηση»! Αν και η τελευταία, είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, το μεγάλο κανάλι θεωρεί ότι δεν έχει χάσει τον πόλεμο, αλλά μια μάχη! Συμπέρασμα με το οποίο όμως διαφωνούν πολλοί και μιλούν για εμμονή σε ένα συγκεκριμένο μοντέλο ειδήσεων που έχει ξεπεραστεί. Και όταν λέμε πολλοί, εννοούμε εντός του καναλιού!

Για «επικίνδυνη σιωπή» κάνουν λόγο οι γνωρίζοντες τα τεκταινόμενα στο ΣΚΑΙ, ενώ «προβληματισμένο» με τα χαμηλά ποσοστά του καναλιού και κλεισμένο στο γραφείο του, περιγράφουν τον Σταμάτη Μαλέλη. Ο τελευταίος – σύμφωνα με ορισμένες πηγές, φέρεται να εισηγείται τη στροφή του σταθμού σε πιο life style μονοπάτια με το επιχείρημα του κενού (στην τηλεοπτική αγορά), μετά τη μετάλλαξη του STAR!

Και να κλείσουμε επισημαίνοντας την ραγδαία βελτίωση του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην παρουσίαση της φετινής του εκπομπής στον ΑΝΤ1, τα «Καρντάσιανς». Ο παρουσιαστής εμφανίζεται ώριμος , με φαντασία και διεισδυτικότητα… ειδικά στο κομμάτι των συνεντεύξεων.

enimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. diavasa kala....tourkiki neaniki seira???????? edo ta tourkika oi perrisoteroi pou ta vlepoun einai 45+, kai to mprousko sta neanika skizei, oti ti? tha piasoun neanika?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !