Μπαλατσινού: «δεν είμαι μίζερη, ούτε ζηλιάρα!»

0
«Οι όμορφες γυναίκες υπήρχαν πάντα στη ζωή του Πέτρου, οπότε δεν είναι κάτι καινούργιο», λέει η Τζένη Μπαλατσινού, αποκαλύπτοντας αν ζηλεύει τον σύζυγό της, αλλά και πώς αντιμετωπίζει τα σχόλιά του για το ωραίο φύλο!
Επισημαίνοντας πως θαυμάζει τον καλό της για την εντιμότητα και την καλοσύνη του, η Τζένη αναφέρει: «οι όμορφες γυναίκες πάντα υπήρχαν στη δουλειά του, οπότε δεν είναι κάτι καινούργιο. Το βρίσκω πολύ όμορφο και ευγενικό να κάνεις κομπλιμέντα σε μια ωραία γυναίκα».
«Η ζήλια είναι ένα πολύ μίζερο συναίσθημα. Δεν είμαι ζηλιάρα, ούτε μίζερη. Μπορεί να εκνευριστώ με συμπεριφορές και θα το δείξω. Έτσι κι αλλιώς “οι άντρες από μικροί διδάσκονται να ζητούν συγγνώμη για τις αδυναμίες τους και οι γυναίκες συγγνώμη για τη δύναμη τους’, είχε πει κάποτε μια σοφή γυναίκα», συνεχίζει η παρουσιάστρια.
Μπορεί στο τηλεοπτικό πλατό να είναι συνεργάτες, στο σπίτι, όμως, η Τζένη είναι μία τρυφερή σύζυγος, ενώ, για το ενδεχόμενο να κάνουν τέταρτο παιδί, λέει χαρακτηριστικά: «είμαι πολύ τυχερή που κατάφερα να έχω τρία υπέροχα παιδιά. Δεν κρύβω πως, όταν βλέπω μωρό, το λαχταράω σαν ζεστό τσουρέκι, αλλά κρατάω τις ορέξεις μου για τα εγγόνια μου».

Πηγή: συνέντευξη στην εφημερίδα «Real News»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !