Η βίαη ερωτική σκηνή που θα δούμε προσεχώς στα ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Χρηστος Γ
0
Μια βίαιη ερωτική σκηνή πρόκειται να δούμε στα προσεχή επεισόδια των "Κλεμμένων ονείρων" κι είναι αυτή που θέλει τον Μαλτέζο να κάνει άγριο σεξ στην γραμματέα του που δεν πιστεύει το νέο του "πρόσωπο"!
Πολλά "μέτωπα"έχουν ανοίξει για τον δυναμικό επιχειρηματία, η πίεση που νιώθει είναι μεγάλη, η έντασή του ...χτυπάει κόκκινο και ενώ βρίσκεται ήδη στο μάτι του κυκλώνα και έχει κάνει πολλούς να μην θέλουν να τον βλέπουν ούτε...ζωγραφιστό μπροστά τους, θα προξενήσει τα ίδια αισθήματα και στην Σοφία,την γραμματέα του...

Κάποια στιγμή που εκείνη θα ετοιμαστεί να φύγει απ’ το γραφείο γιατί θα έχει περάσει η ώρα, θα τον δει σε κακό χάλι, θα προσπαθήσει να τον εμψυχώσει, θα τον πλησιάσει προκλητικά και θα τον ακούσει να της λέει με νόημα "Όταν είμαι τόσο πιεσμένος θέλω να ξεφεύγω,θα με βοηθήσεις;".

Στον επόμενο τόνο,θα πετάξει τα πράγματα απ’ το γραφείο του,θα την ρίξει πάνω σ’αυτό,θα της σπάσει απ’ την ένταση το κολιέ, εκείνη θα τον κοιτάζει σαστισμένη μια και ως τώρα δεν ήξερε αυτό το σκληρό και βίαιο "πρόσωπό" του και θα ακολουθήσει μια αληθινά άγρια ερωτική περίπτυξη.. (tvzapping)

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !