Φαίη Σκορδά: Πώς έγινε η νέα βασίλισσα της πρωινής ζώνης

0
Γράφει ο Νίκος Γεωργιάδης:

Η Φαίη ήθελε πάντα να γίνει τηλεοπτική σταρ και κυνήγησε μόνη της το όνειρό της χωρίς τις "πλάτες" κανενός. Όταν εργαζόταν στο Μακεδονία TV έστελνε κασέτες από τις εκπομπές της στα κανάλια της Αθήνας μέχρι που η Ζήνα Κουτσελίνη εντόπισε στο πικάντικο πρόσωπό της - εντάξει και στα ατελείωτα πόδια της - την επόμενη μούσα της και φυσικά δεν είχε πέσει έξω.

Η Ζήνα μου την είχε πρωτοσυστήσει στο γραφείο της στο Alter, μια συνάντηση κωμικοτραγική αφού η Φαίη μόλις είχε σκοτώσει κατά λάθος ένα χρυσόψαρο (!) με αποτέλεσμα να κλαίει, να γελάει και να ζητάει ταυτόχρονα συγνώμη για την γκάφα της!

Αυτή ακριβώς ήταν από την αρχή και η μεγάλη επιτυχία της Φαίης: Δεν πήρε ποτέ στα σοβαρά τον εαυτό της, την ίδια στιγμή που δούλευε από το πρωί μέχρι το βράδυ, γιατί ήθελε να γίνει ακόμα καλύτερη στη δουλειά της.

Επίσης η Φαίη, σε αντίθεση με πολλές συναδέλφους της, ήταν πάντα αγαπητή στις ομάδες των εκπομπών της. Σεβόταν, νοιαζόταν- και νοιάζεται- για τους άλλους, δίνει χώρο και χρόνο στους συνεργάτες της, τους βάζει μέσα στο σπίτι της, δεν την ενδιαφέρει να είναι αυτή η απόλυτη πρωταγωνίστρια μπροστά στο φακό.

Η γνωριμία της με τον Γιώργο Λιάγκα λειτούργησε ως καταλύτης στην εξέλιξή της, αφού η σχέση αυτή βασίστηκε στον αμοιβαίο θαυμασμό και ποτέ δεν δημιουργήθηκε ανταγωνισμός μεταξύ τους όπως συμβαίνει σε άλλα διάσημα ζευγάρια. Η μετάβασή της στο Mega ολοκλήρωσε την εντυπωσιακή αλλαγή στην εικόνα της (χωρίς όμως να πέσει ποτέ στην παγίδα των πλαστικών επεμβάσεων)  που είχε ήδη ξεκινήσει από την τελευταία της σεζόν στο Alter, ενώ σήμερα τα περιοδικά τη θεωρούν ως μια από τις πιο καλοντυμένες Ελληνίδες.

Ο γάμος της με τον Γιώργο και η γέννηση του πρώτου της παιδιού βοήθησε το γυναικείο κοινό να ταυτιστεί ακόμα περισσότερο μαζί της και να γίνει συμπαθής ακόμα και σε εκείνες που κάποτε δεν μπορούσαν να ταυτιστούν μαζί της: Δεν παντρεύτηκε ούτε τον πιο πλούσιο, ούτε τον πιο όμορφο, παντρεύτηκε εκείνον που την ενέπνευσε να κάνει μαζί του οικογένεια- όπως κάποτε είχε κάνει και η προηγούμενη βασίλισσα της πρωινής ζώνης, Ελένη Μενεγάκη.

Σήμερα η Φαίη περιμένει το δεύτερό της παιδί- σύμφωνα με το ΟΚ! οι πρώτες ενδείξεις λένε ότι θα είναι πάλι αγόρι- και θεωρείται δικαίως ένα από τα πιο συμπαθή και προσιτά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης, χωρίς να αναλώνεται σε συνεχείς συνεντεύξεις και φωτογραφήσεις -όπως και η  Ελένη!- αφού θεωρεί πως ό,τι έχει να πει το λέει καθημερινά μέσα από την εκπομπή της.

Entertv

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !