Αίτηση αποφυλάκισης του Λαγού!

0
Αίτηση αποφυλάκισης κατέθεσε, μέσω του συνηγόρου του ο κατηγορούμενος βουλευτής της
Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός ο οποίος χαρακτηρίζει τη σε βάρος του ποινική δίωξη για εγκληματική οργάνωση ως εκπορευόμενη από ξένα κέντρα. Στις 63 σελίδες της αίτησής του βάλλει κατά των πολιτικών κομμάτων ενώ είναι ιδιαίτερα ειρωνικός για τα τάγματα εφόδου που καταλογίζονται στη Χρυσή Αυγή, αποδίδοντας τα πάντα στο φόβο του πολιτικού συστήματος για την άνοδο του Εθνικισμού στην Ελλάδα.


Ο βουλευτής Β’ Πειραιά δηλώνει πολιτικός κρατούμενος και αναφέρει ότι η δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος των στελεχών της Χρυσής Αυγής είναι πολιτική και κατόπιν επιθυμίας ξένων αμερικανικών και ευρωπαϊκών λόμπυ των οποίων τα συμφέροντα εξυπηρετεί τόσο η συγκυβέρνηση όσα και τα άλλα κόμματα.

Ο προφυλακισμένος βουλευτής φαίνεται να επιμένει πως στόχος του κόμματος του είναι η ανατροπή του «διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος» ενώ ισχυρίζεται πως επιχειρείται η ποινικοποίηση της πολιτικής παρουσίας της Χρυσής για να αναχαιτιστεί «η λαϊκή οργή».

Χαρακτηρίζει δε την δίωξη που ασκήθηκε για την υπόθεση απόρροια του φόβου του πολιτικού συστήματος για την άνοδο του Εθνικισμού και αναφέρεται σε δημοσιεύματα για «κρυφές μετρήσεις» που δίνουν στο κόμμα του 17%.

Επίσης, αμφισβητώντας την αξιοπιστία των προστατευόμενων μαρτύρων κάνει λόγο για «χειραγώγηση» της δικαιοσύνης από την πολιτική για να δείξει, όπως αναφέρει, ότι ο ίδιος δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την δολοφονία Φύσσα και ότι δεν στοιχειοθετείται η κατηγορία που έχει απαγγελθεί για εγκληματική οργάνωση. Αναλύει δε λεπτομερώς τους λόγους ,μεταξύ των οποίων και η άσκηση των κοινοβουλευτικών του καθηκόντων, για τους οποίους πρέπει να αρθεί ή να αντικατασταθεί με όρους η προσωρινή του κράτηση.

Σε άλλο σημείο της αίτησης του καταφέρεται σε βάρος των εκπροσώπων των πολιτικών κομμάτων που κλήθηκαν να καταθέσουν στις Εφέτες Ανακρίτριες για την παρουσία της Χρυσής Αυγής εντός του Κοινοβουλίου. Αφού τονίζει ότι οι εν λόγω μάρτυρες είναι «πολιτικοί αντίπαλοι» του κόμματος του χαρακτηρίζει ως «τραγική ειρωνεία» το γεγονός πως κατέθεσε εκπρόσωπος κόμματος που «με παρρησία διακηρύττει ότι εχθρός του είναι η αστική δημοκρατία και το αστικό κράτος, παλεύοντας για την επανάσταση και επικράτηση της εργατικής τάξης» αλλά και εκπρόσωπος κόμματος «του οποίου ο πρόεδρος προέτρεπε σε δημόσιο λυντσάρισμα εκλεγμένου δημάρχου».

Χαρακτηρίζει «υποκριτές» του πολιτικούς «κατηγόρους» της Χρυσής Αυγής. Μάλιστα παραθέτει φωτογραφικό υλικό ,ταξινομημένο ανά κόμμα ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ , από την κηδεία Τεμπονέρα και πορείες νεολαιών κομμάτων, με ειρωνικά σχόλια για «τάγματα εφόδου» μέχρι τους κ.κ. Τσίπρα και Κουτσούμπα να χαιρετούν «σταλινικά» ο πρώτος και «μαρξιστικά» ο δεύτερος.

Βάλλει επίσης κατά του πρωθυπουργού και του αντιπροέδρου της κυβέρνησης αναφέροντας ότι έχουν «συμπράξει μια ανίερη συμμαχία συμφερόντων».
zougla.gr



 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !