Η απόλυτη μυστική δίαιτα: Μπες ξανά στο τζιν που φορούσες στο λύκειο!

Κωνσταντίνος Ποντίκας
0
Το να… χωρέσουμε στο παλιό μας τζιν, δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζουμε. Αρκεί να… μπερδέψουμε λίγο το ημερήσιο πρόγραμμα μας. Πώς; Αφαιρώντας έξυπνα θερμίδες και καίγοντας περισσότερες απ’ όσες συνήθως!
Για παράδειγμα, το πρωί, αντικαθιστούμε το τοστάκι μας, με δύο φέτες μαύρο ψωμί. Θα αισθανόμαστε το ίδιο χορτασμένοι, χωρίς τις επιπλέον 160 θερμίδες του τοστ.
Αν το αίσθημα πείνας ή κενού επιμένει μπορούμε να φέρουμε το δεκατιανό. Ας πούμε όχι στα δύο κρακεράκια και να προτιμήσουμε γιαούρτι με φέτες ανανά. Ή ακόμη πιο υγιεινά, δυο – τρεις φέτες ανανά, χωρίς τίποτα άλλο.
Αν το γυμναστήριο μας προκαλεί πλήξη, το αντικαθιστούμε με μισή ώρα ποδήλατο καθημερινά. Η διαδρομή μας μπορεί να γίνει πιο ευχάριστη, αν ακούμε το αγαπημένο μας τραγούδι. Ορθοπεταλιές μισής ώρας σημαίνει ότι κάψαμε 200 θερμίδες και μάλιστα ευχάριστα!
Και φυσικά για τους περισσότερους από εμάς το βραδινό φαγητό είναι βραχνάς. Δεν αντέχουμε το αίσθημα πείνας μέσα στη νύχτα και η σαλάτα δεν αρκεί. Μπορούμε πάντα να… αλλάξουμε τη στεγνή σαλάτα, με μία ζουμερή φρουτοσαλάτα. Εδώ οι περιορισμοί είναι λίγοι και δυο μπανάνες μέσα στο μπολ αλλάζουν τα δεδομένα. Ο καρπός της μπανάνας χορταίνει, γεμίζει με ενέργεια και δεν παχαίνει. Και η φρουτοσαλάτα, λόγω της γλυκιάς γεύσης των φρούτων, έχει όσα θέλουμε: λιγότερες θερμίδες από μία σαλάτα ή μία στεγνή μπριζόλα και περισσότερες βιταμίνες.
 Ένας άλλος τρόπος για έξυπνο κάψιμο των θερμίδων είναι το… σχοινάκι. Το αγαπημένο μας παιδικό παιχνίδι καίει 544 θερμίδες με μόλις μισή ώρα χαράς! Περίπου τις ίδιες θερμίδες, καίμε και με μία ώρα έντονης βόλτας με το σκύλο μας. Αν μάλιστα στη βόλτα εντάξουμε και φρίσμπι ή παιχνίδι με μπάλα, μετράμε άλλες 200 θερμίδες μείον!
Δεν θέλει κόπο για να μπούμε ξανά στο αγαπημένο μας τζιν. Με αυτές τις 4 μικρές αλλαγές σε μία εβδομάδα το αποτέλεσμα θα φαίνεται στον καθρέφτη!

Πηγή: joytv

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !