Ποιοι και γιατί μπλέκουν το τελευταίο διάστημα σε διαρροές τον Καραμανλή; Τι σχέση έχουν οι συνεργάτες του Σαμαρά;

0
Ολοένα και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στον πρώην Πρωθυπουργό. Από τις συναντήσεις που έχει μέχρι και για τις αντιδράσεις του σχετικά με τα όσα γίναν με τον Λιάπη. Είναι γνωστό πώς ο κ.Καραμανλής παραμένει το κορυφαίο όνομα στη ΝΔ και ανά πάσα στιγμή μπορεί με μια κίνηση να δρομολογήσει ραγδαίες εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα. Όμως, ο ίδιος τα τελευταία 4 χρόνια δεν παρεμβαίνει και δεν συμμετέχει στις λήψεις των αποφάσεων. Άλλωστε, έχει δηλώσει πώς στηρίζει τον Πρωθυπουργό κ.Σαμαρά. Τότε γιατί ανακατεύουν συνεχώς το όνομά του; Ο καθένας όπως θέλει και κρίνει φυσικά. Επί 3,5 χρόνια ήταν εξαφανισμένος από τον τύπο και τους τελευταίους μήνες απασχολεί όλα τα μέσα και πάντα παρασκηνιακά, αφού δεν υπάρχει επίσημη δήλωσή του. Προσπαθούν να χαλάσουν τη δυναμική του άτομα από το Μαξίμου; Ο χρόνος θα δείξει.
Ακούστηκε τις προηγούμενες μέρες ότι εξοργίστηκε με τον Λιάπη και ότι συμφώνησε με τη διαγραφή του. Χθες αυτό αναιρείται, τελικά. Διαβάστε παρακάτω και θα καταλάβετε:

"Ο Καραμανλής έδωσε το "ΟΚ" για την διαγραφή Λιάπη! 

Όλο το παρασκήνιο για την απόφαση της ΝΔ
Πολύ παρασκήνιο έχει η διαγραφή του Μιχάλη Λιάπη, καθώς η απόφαση για να τεθεί εκτός κόμματος ο αγαπημένος ανιψιός του Εθνάρχη, δεν πάρθηκε "ελαφρά τη καρδία" . Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πηγές του parapolitika.gr ο Αντώνης Σαμαράς τηλεφώνησε στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή και τον ρώτησε για την περίπτωση του ξαδέρφου του. Η απάντηση από την άλλη άκρη της γραμμής ήταν καταφατική "Αντώνη προχώρα το" και έτσι καταλήξαμε στην διαγραφή του Μιχάλη Λιάπη από την ΝΔ.
ΑΞΙΖΕΙ: Καραμανλής και Λιάπης δεν είχαν ποτέ την καλύτερη δυνατή σχέση καθώς ο πρώην πρωθυπουργός ήταν πάντα πιο χαμηλών τόνων, ενώ ο Μισέλ αρεσκόταν ανέκαθεν στην χλιδή. Η κίνηση μάλιστα του τελευταίου να αποδοκιμάσει την επιλογή του Καραμανλή για εκλογές το 2009, είχε φέρει την οριστική ρήξη στις μεταξύ τους σχέση."
Πηγή: parapolitika


"Ουδεμία ενημέρωση είχε ο Καραμανλής για την διαγραφή Λιάπη!

Ο Κώστας Καραμανλής έχει αρχίσει να «φορτώνει» απ’ τις σκόπιμες διαρροές που γίνονται απ’ το Μαξίμου και έχουν αναφορά είτε στην ποιότητα των σχέσεών του με τον Αντ. Σαμαρά, είτε σε ζητήματα τα οποία άπτονται κυβερνητικών ή εσωκομματικών διεργασιών.
Όπως αποκάλυψε πρόσφατα το newsbomb.gr, η διαρροή της πρόσφατης συνάντησής του με τον πρωθυπουργό έγινε από συνεργάτες του Αντ. Σαμαρά και μάλιστα είχε την παραπλανητική «πληροφορία» ότι το ραντεβού έγινε κατόπιν αιτήματος του Κ. Καραμανλή, ενώ είχε συμβεί το αντίθετο…
Τώρα ήρθε μία άλλη παραπλανητική διαρροή από συνεργάτες του πρωθυπουργού, προς ελεγχόμενους δημοσιογράφους, να δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις μεταξύ του πρώην και του νυν προέδρου της Ν.Δ.
Συγκεκριμένα η διαρροή που έγινε προς δημοσιογράφους φιλικούς στο Μαξίμου –και οι οποίοι φυσικά πρόθυμα την αναπαρήγαγαν, χωρίς καμία διασταύρωση- έλεγε ότι:
• Πριν συνεδριάσει το Πειθαρχικό Συμβούλιο της Ν.Δ. προκειμένου να αποφασίσει την διαγραφή Λιάπη (μετά την επαίσχυντη πολιτικά συμπεριφορά του) είχε ενημερωθεί ο Κ. Καραμανλής, ο οποίος και συμφώνησε.

Εντελώς ψευδές!
Και προκαλεί πολλές απορίες η σκοπιμότητα τέτοιων διαρροών, όταν μάλιστα είναι παραπλανητικές και επαναλαμβανόμενες….

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newsbomb.gr, δεν έγινε κανένα τηλεφώνημα στον πρώην πρωθυπουργό, προς ενημέρωσή του.
Όχι ότι ο Κώστας Καραμανλής είχε απαίτηση να τον ενημερώσουν, ούτε θα είχε την παραμικρή αντίρρηση για την διαγραφή Λιάπη. Άλλωστε την πράξη του εξαδέλφου του την καταδίκασε κατηγορηματικά, σε συνομιλίες που είχε με φίλους και συνεργάτες του.
Ωστόσο τον εξέπληξε αρνητικά η συγκεκριμένη διαρροή, αφού δεν είχε σχέση με την πραγματικότητα.
Η αλήθεια είναι, ότι μετά την διαγραφή Λιάπη μέλος του Πειθαρχικού επικοινώνησε με τον στενό συνεργάτη του τον Γ. Αγγέλου και τον ενημέρωσε για την απόφαση.
Αυτό.
Και –επαναλαμβάνουμε- προξενούν αλγεινή εντύπωση οι συνεχιζόμενες διαρροές σκοπιμότητας από συνεργάτες του Αντ. Σαμαρά, τις οποίες βεβαίως πρόθυμοι δημοσιογράφοι αναπαράγουν…"
Πηγή: newsbomb

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !