Φιλανθρωπική υποστήριξη από τη Νατάσσα Θεοδωρίδου!

Καρακασίδης Γιάννης
0
Την απόφασή της να στηρίξει και να συνδράμει τις ημέρες αυτές των Χριστουγέννων την ευπαθή και παραγκονισμένη ομάδα της τρίτης ηλικίας γνωστοποίησε χθες βράδυ η Νατάσσα Θεοδωρίδου.

Η αγαπημένη λαϊκή τραγουδίστρια, μέσα από την επίσημη σελίδα του fan club της στο Facebook, ανακοίνωσε και παρότρυνε το κοινό της να παραβρεθεί αυτή την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στο ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ από τις 15:00 έως τις 21:00, προκειμένου να συγκεντρωθούν τρόφιμα, τα οποία θα προσφερθούν στο Γηροκομείο Αθηνών. Πρόκειται για μία σημαντική και αξιέπαινη ενέργεια της τραγουδίστριας, η οποία μάλιστα ενημέρωσε τους θαυμαστές της πως, όσοι δώσουν το παρόν και στηρίξουν την προσπάθεια, θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν δικά τους σημειωματάρια, μπλουζάκια αλλά και αυτόγραφα με την υπογραφή της.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

«Πέμπτη απογευματάκι, είχε σχεδόν νυχτώσει και τυχαία πέφτει στα χέρια μου ένα άρθρο για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας. Το κομμάτι αυτό, της ελληνικής κοινωνίας που είναι σπουδαίο, σημαντικό αλλά και εκ των πραγμάτων αδύναμο. Το μυαλό μου σαν μια μηχανή του χρόνου περιπλανιέται σε εικόνες που η γιαγιά και ο παππούς γίνονται πρωταγωνιστές της καθημερινότητας μου και η συγκίνηση είναι διάχυτη. Χωρίς δεύτερη σκέψη, λοιπόν, πήρα μια πρωτοβουλία. Να προσφέρουμε τρόφιμα στο γηροκομείο Αθηνών. Σας περιμένω αυτήν την Κυριακή 22/12, από τις 15.00 ως τις 21.00, στο “Κέντρο Αθηνών” για να σας δωρίσω σημειωματάρια και μπλουζάκια με το λογότυπο μου και ο καθένας από εσάς ας φέρει όσα είδη τροφίμων μπορεί. Η ενέργεια αυτή θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες. Φίλοι μου αγαπημένοι και πιστοί, όλα αυτά τα χρόνια, είμαι σίγουρη ότι μαζί μπορούμε να το πετύχουμε. Να έχουμε ήσυχες και ζεστές γιορτές, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.» 
*ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 23/12! ΤΟ TVNEA ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΥΔΙΚΗ! ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑΣ ΣΤΟ "LET'S TALK" ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗ!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !