ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Τι συνέβη με τη συμμετοχή της Βέρας Μπούφη στις auditions του "The Voice";

Καρακασίδης Γιάννης
1
Άρχισαν τα... όργανα στα backstage του "The Voice" και τα πρώτα gossips κυκλοφορούν πριν ακόμα δούμε το show να κάνει πρεμιέρα επί της οθόνης! Μετά τον Χρήστο Σαντιγκάϊ, άλλη μία γνωστή φυσιογνωμία αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη και τις ικανότητές της στις auditions του νέου talent-show του Ant1. Αυτή τη φορά δεν ήταν άλλη από τη Βέρα Μπούφη, ανιψιά της Άννας Βίσση, η οποία παρά λίγο να βρισκόταν στην κριτική επιτροπή του προγράμματος.

Η Βέρα, η οποία έχει ήδη στο ενεργητικό της αξιόλογες συνεργασίες και δισκογραφία, πέρασε από τη σκηνή του "The Voice", ερμηνεύοντας το τραγούδι "Οι φίλοι μου χαράματα" της Χαρούλας Αλεξίου. Οι τέσσερις κριτές, με την πλάτη γυρισμένη προς την τραγουδίστρια, άκουσαν την ερμηνεία της και ο Αντώνης Ρέμος ήταν εκείνος που πάτησε το κόκκινο κουμπί και πήρε τη Βέρα στην ομάδα του.

Στη συνέχεια η Δέσποινα Βανδή θέλησε να δικαιολογήσει γιατί δεν πάτησε αυτή νωρίτερα το κουμπί, λέγοντας πως, μολονότι έχει ωραία χροιά, περίμενε η Βέρα να πει το κομμάτι πιο ψηλά στο ρεφρέν. Η νεαρή φάνηκε να μη δίνει πολλή σημασία στα σχόλια της Δέσποινας Βανδή, ενώ όταν αργότερα ανέφεραν πως είναι ανιψιά της Άννας Βίσση, η Δέσποινα είπε: "Όσοι ώρα την ακούγαμε, ο Μιχάλης μου είπε πως έχει τα γυρίσματα της Άννας". 

Η συνέχεια επί της μικρής μας οθόνης... 

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ο λόγος που από αυτό το Σάββατο η εκπομπή "Υγεία πάνω απ' όλα" θα προβάλλεται στις 9:50 είναι καθαρά για λόγους χαμηλής τηλεθέασης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !