Xαστούκι στην ενημέρωση: Πύρρειος νίκη για το MEGA, Βατερλώ για τον ANT1.

Χρηστος Γ
1
Tα...καραγκιοζιλίκια που είδαμε με αφορμή την πρόταση μορφής έλαβαν ένα πανηγυρικό 'όχι' από το τηλεοπτικό κοινό. Αφ'ενός είναι ανησυχητικό που ο μέσος Ελληνας δείχνει μεγαλύτερη σημασία στην αποχώρηση του DWTS, παρά μια συζήτηση στη Βουλή.Από την άλλη, ο τρόπος που αναδιπλώνεται η πολιτική αντιπαράθεση,ο χειρίστου επιπέδου λόγος & ο αυτισμός των βουλευτών (την ώρα που η μισή Ελλάδα λυγίζει), φέρνει-αναμενόμενα-χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης σε έκτακτες ενημερωτικές εκπομπές.
Oι τηλεθεατές εμπιστεύτηκαν την έκτακτη εκπομπή του Mega. Αναμενόμενο, αν έβλεπε κανείς το δυναμικό που επιστράτευσε ο σταθμός.Από την άλλη, ο Ant1 υπέστη-άνευ προηγουμένου- συντριβή.Μετά τις 00.00 (και λίγο πριν την κορύφωση),ο σταθμός έμεινε στην 5η θέση με μονοψήφια νούμερα.Αν σκεφτείτε πως μία μερίδα κοινού (μέσης & μεγαλύτερης ηλικίας) δε γνώριζε για την αναβολή του Dancing,η αποτυχία ήταν,πέρα για πέρα,μη αναμενόμενη.
Ωστόσο,το δελτίο του σταθμού πήρε την πρωτιά της Κυριακής στη μάχη των '8'.
Ουσιαστικοί νικητές? Star-Alpha.Το κανάλι του Ταύρου επικράτησε μετά τις 00.00 χάρη στην 'Πολίτικη Κουζίνα',ενώ η Κάντζα χτύπησε πρωτιά στο κοινό 15-44 (21.00-00) με τον 'Σέρλοκ Χολμς'.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. darwin συμφωνω 9 στις 10 φορες με την γνωμη σου.και εγω χθες δεν περιμενα τοσο μεγαλη διαφορα μεταξυ των 2 ενημερωτικων προγραμματων,αν και ουσιαστικα ειναι μια ηττα τεραστια γ την ενημερωση και την πολιτικη γνκ οπως ειπεσ και συ.αλλα επετρεψε μου να σ πω κατι. αφενος το dwts ξεκινα στις 9 επομενως στις 11 ο κοσμος γνωριζε οτι δεν θα το εβλεπε χθες,και φανηκε η αναμονη του σοου στις 9 καθως η χιλιοπαιγμενη αλικη κερδισε τις α προβολες,χτυπηθηκε με τσ βασιλιαδες και ηταν δευτερο προγραμμα ημερας με 800.000 θεατες.και κατι αλλο, αν ο αντ1 εδειχνε κανονικα dwts και εβγαζε ενα απλο εκτακτο για τα αποτελεσματα θα ασκουσες οχι μονο εσυ αλλα και αλλοι πολυ εντονη κριτικη οτι δινει εμφαση στα χοροπηδηχτα και αφηνει την ενημερωση κλπ πραγμα που δεν ειδα να γινετε ουτε για το οτι το ενημερωτικο πια σταρ δεν εδωσε ουτε ενα λεπτο,ουτε οτι ο αλφα με το μιαμισαωρο δελτιο και τις 3 ενημερωτικες εκπομπες που εκθιαζεται συνεχως διεκοψε για ελαχιστα μονο λεπτα απο οτι καταλαβα.συγνωμη γαι το μεγαλο σχολιο μου αλλα νομιζω οτι ειναι καλο να υπαρχει αντιλογος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !