Έκκληση Νικολούλη προς Δένδια και οι απειλές για τη ζωή της! | "Δεν είμαι εύκολος στόχος!" (Video)

Καρακασίδης Γιάννης
0
Νέα τροπή φαίνεται πως παίρνει η υπόθεση-θρίλερ της απαγωγής του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου, ο οποίος απήχθη από το Παλαιό Φάληρο την Πέμπτη 9 Αυγούστου του 2012.

Μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις, που προκύπτουν από τις φρέσκιες μαρτυρίες που φέρνει στο φως η έρευνα της Αγγελικής Νικολούλη, γίνεται φανερό πως η υπόθεση μπαίνει πλέον σε διαφορετική ρότα. Στη χθεσινή εκπομπή, "Φως στο τούνελ", μία μαρτυρία-κλειδί βγήκε επιτέλους στη δημοσιότητα, από μία κυρία αξιωματικό που είδε τους απαγωγείς το μοιραίο εκείνο βράδυ.

"Παρόλο που χθες το βράδυ προσπάθησαν να μου δείξουν κάποιοι με τον τρόπο τους ότι πρέπει να το "κλείσω", γιατί αλλιώς θα βρεθώ κάπου αλλού, εγώ συνεχίζω τη βαθιά αυτή έρευνα για τον Μάριο, είτε σας αρέσει είτε όχι. Που κάνετε και τους ζόρικους και μας απειλείτε..." ανέφερε η δημοσιογράφος στον αέρα της εκπομπής.

ΝΕΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΚΛΕΙΔΙ!
Η καινούρια μαρτυρία της ενοίκου της πολυκατοικίας στο σημείο της απαγωγής ανοίγει νέες "πόρτες". Η αξιωματικός αποκάλυψε πως τη νύχτα εκείνη, στη συμβολή των οδών Αφροδίτης και Αιόλου στο Παλαιό Φάληρο, ακούστηκε ένα απότομο φρενάρισμα και στη συνέχεια ένας νέος να φωνάζει για βοήθεια. Δίπλα σε ένα σκουρόχρωμο Audi στεκόταν ένας νεαρός άνδρας που κούτσαινε και κρατούσε την κοιλιά του, ενώ από το αυτοκίνητο βγήκαν ένας άνδρας με αθλητική φόρμα, ένας άλλος πιο ψηλός και μία γυναίκα γύρω στα 55. Όταν ο νεαρός συνέχισε να καλεί σε βοήθεια, η γυναίκα τον χτύπησε στην πλάτη και τον σώριασε στο δρόμο. Τότε τον φόρτωσαν στο αυτοκίνητο και ο μεγαλύτερος σε ηλικία άνδρας τους φώναξε εκνευρισμένος πως έχουν αργήσει και πρέπει να φύγουν, γιατί τους περιμένουν. Λίγη ώρα αργότερα, ένα περιπολικό της ΕΛΑΣ κατέφτασε, με τον αστυνομικό να ελέγχει για δευτερόλεπτα το σημείο και να αποχωρεί. Η γυναίκα-μάρτυρας αναγνώρισε μάλιστα και κάποια πρόσωπα, από φωτογραφίες που της έδειξαν οι συνεργάτες της εκπομπής.

"Το έπλυναν καλά το αυτοκίνητο. Ξύλωσαν μέχρι και την οροφή. Φανταστείτε τί σφαγή είχε γίνει στο αυτοκίνητο. Αρχίσαμε να ψάχνουμε μήπως κάποιος κάλεσε περιπολικό τη νύχτα εκείνη. Δεν υπήρξε η παραμικρή κλήση προς το εκατό. Εκτός αν κάποιος έκανε μια περιπολία και είπε ας περάσουμε να δούμε τι έγινε εκεί, μήπως κάποιος άφησε τίποτα ίχνη." σχολίασε η Αγγελική Νικολούλη.

ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ
Στη συνέχεια, μετά την προβολή του video της συγκλονιστικής μαρτυρίας, η Αγγελική Νικολούλη απηύθυνε έκκληση προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κύριο Νίκο Δένδια, για τη διαλεύκανση της τόσο σοβαρής αυτής υπόθεσης.

"Για σας κ. Υπουργέ όλα αυτά... Αν θέλετε και περισσότερα, στη διάθεσή σας είμαστε, γιατί κάποια στιγμή αυτή η ιστορία πρέπει να τελειώνει. Κι εφόσον έχετε την ευαισθησία, εάν θέλετε να ενημερωθείτε για την υπόθεση αυτή και να σας δώσουμε και στοιχεία, στη διάθεσή σας, αλλά σε σας μόνο, πουθενά αλλού! Μόνο σε σας που έχετε την ευαισθησία και ελέγχετε το Σώμα σας. Σε σας τα στοιχεία όλα, χαρτί και καλαμάρι, πουθενά αλλού!" ανέφερε η δημοσιογράφος.

"ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ: ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΥΚΟΛΟΣ ΣΤΟΧΟΣ!"

Τέλος, η Αγγελική Νικολούλη αποκάλυψε πως την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει κάτι νεώτερο και πολύ σημαντικό, το οποίο όμως δεν θα 'θελε ακόμα να αναφέρει, ενώ απευθύνθηκε ευθέως και σε αυτούς που την απειλούν για τη ζωή της, τονίζοντάς τους πως η ίδια δεν αποτελεί εύκολο στόχο και πως η έρευνα θα συνεχιστεί.

"Την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρξει κάτι σημαντικό αλλά δεν θέλω να το πω. Επιλέγω να το λέω, μετά λόγου γνώσεως, απευθύνομαι στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη ότι είμαστε εδώ για να του δώσουμε τα στοιχεία αυτά που πιθανότατα κάποιοι θα ήθελαν να κρύψουν. Και για σας που απειλείτε, δεν είμαι εύκολος στόχος σας το λέω. Εύκολος στόχος δεν είμαι και θα φτάσουμε μέχρι το τέλος την υπόθεση αυτή!"

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO, ΕΔΩ:
  

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !