(UPD) Επέστρεψε σπίτι ο 24χρόνος φοιτητής που αγνοούταν στις Σέρρες!

Καρακασίδης Γιάννης
0
Θετική κατάληξη είχε η υπόθεση της 4ημερης εξαφάνισης του 24χρονου Χαράλαμπου Δάσου, φοιτητή στο ΤΕΙ Σερρών, ο οποίος αγνοούταν από το πρωί της περασμένης Δευτέρας!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο αγνοούμενος φοιτητής του Τμήματος Μηχανικών Γεοπληροφορικής & Τοπογραφίας επικοινώνησε για τελευταία φορά με τη μητέρα του το πρωί της Δευτέρας, όταν η ίδια τον κάλεσε για να τον ξυπνήσει. Εκείνος της είπε πως θα πήγαινε στο μάθημα των 11:00, όμως ποτέ δεν παραβρέθηκε σε αυτό! Έκτοτε αγνοούταν. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως ο νεαρός δεν είχε πάρει μαζί του ούτε κινητό, ούτε ταυτότητα, ούτε κάρτα ανάληψης, ούτε και ρούχα, ενώ τα κλειδιά βρέθηκαν πίσω από την πόρτα.


Η Αστυνομία, σε συνεργασία με κλιμάκιο του ΕΚΑΜ και την Πυροβεστική πραγματοποίησαν έρευνες σε κάθε σημείο της πόλης, δίνοντας έμφαση στον ορεινό όγκο του Λαϊλιά, την Κοιλάδα των Αγίων Αναργύρων και τον Κουλά. 

Εν τέλει, σήμερα στις 19:00 ο νεαρός φοιτητής από τη Μυτιλήνη επέστρεψε στο σπίτι του, ενώ ο πατέρας του επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών και ενημέρωσε τον αστυνομικό Υποδιεθυντή.






Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !