Η μάχη του ρεπορτάζ για τη διπλή δολοφονία - Nικητής το Μega

1
Το προβάδισμα είχε ο Σκάι που βρισκόταν σε εξέλιξη το απογευματινό του μαγκαζίνο, όταν έγινε η διπλή δολοφονία στο Ν. Ηράκλειο… Τελικά όμως το Mega ήταν εκείνο που κατάφερε να αποφύγει τις παγίδες του ρεπορτάζ κατά τη διαδικασία συλλογής και μετάδοσης των στοιχείων.
Τα περισσότερα κανάλια μετέδιδαν για αρκετή ώρα τις ίδιες μη διασταυρωμένες πληροφορίες, οι οποίες απεδείχθη ότι ήταν λανθασμένες. Σε αντίθεση με το μεγάλο κανάλι που περίμενε το ρεπορτάζ των δημοσιογράφων του και μετέδιδε συνεχώς πρώτο σε όλη τη διάρκεια των δελτίων τις σωστές πληροφορίες! Μάλιστα η Ειρήνη Ανδρουλάκη πρωτοστάτησε στο ρεπορτάζ βγαίνοντας στον αέρα να πει ότι υπάρχει ένας νεκρός στο σημείο της δολοφονίας… και δύο βαριά τραυματισμένοι στο νοσοκομείο. Εν συνεχεία παρενέβη ο διευθυντής ειδήσεων του σταθμού Χρήστος Παναγιωτόπουλος, για να ενημερώσει  ότι κατέληξε στο νοσοκομείο ο ένας από τους τραυματίες, όταν τα άλλα κανάλια μετέδιδαν με καθυστέρηση την είδηση για τους δύο τραυματισμένους.
Επιπλέον, όταν οι περισσότεροι τηλεοπτικοί σταθμοί μιλούσαν για Καλάσνικοφ, κάτι που ήταν λάθος, το μεγάλο κανάλι περίμενε να ολοκληρωθούν οι έρευνες για να αναφερθεί στον οπλισμό των εκτελεστών, αποφεύγοντας τον στείρο ανταγωνισμό παράθεσης αδιασταύρωτων πληροφοριών, προστατεύοντας το κύρος του!
Σε ένα τέτοιο συμβάν και μάλιστα σε συνθήκες σκότους δεν μπορεί να μεταδίδονται άκριτα πληροφορίες που έχουν συλλεχθεί από περαστικούς ή από άτομα που δηλώνουν ότι κάτι είδαν ή κάτι άκουσαν!
Πηγή: enimerosi24

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Νικητής στην εγκυρότητα και το δυναμικό,όχι στις τηλεθεάσεις. Ολα εδώ πληρώνονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !