H σκληρή απάντηση του ΜΟΥΤΣΙΝΑ στην Αφροδίτη ΓΡΑΜΜΕΛΗ

Χρηστος Γ
0
Aναφερόμενος στην σκληρή κριτική της Αφροδίτης  Γραμμέλη στον Λάκη ΓαβαλάO παρουσιαστής του «Δέστε Τους» είπε: «Νομίζω ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν ήταν ωραίος ο τρόπος που εκφράστηκε η κυρία Γραμμέλη. Πέρα από την κυρία Γραμμέλη, δεν θα ήθελα να ονομάσω, η τηλεκριτική σαν είδος, που δεν ξέρω αν σπουδάζεται κιόλας όπως και η παρουσίαση, έχει πάθει μία τρέλα και θεωρεί ότι κινεί τα νήματα της τηλεόρασης- και δεν τα κινεί!».

Μάλιστα, ο ίδιος τόνισε: «Εμένα η ερώτησή μου είναι μία, αν είναι τόσο άξιοι αυτοί οι άνθρωποι, όπως αυτό θέλουν να περάσουν. Αν γράψουν “Το Δέστε Τους είναι μια "κλαπάρα" και μισή. Απορώ γιατί ο Alpha δίνει λεφτά σε τέσσερις μαμάκες να κάθονται σε ένα γραφείο” και αυτό επηρεάσει δυο άλλους ανθρώπους που είναι σε κάποια άλλα γραφεία και πουν “Ναι μωρέ, έχει δίκιο” και χάσει τη δουλειά του ο κόσμος, τι έχει κερδίσει ο τηλεκριτικός; Ποιος έχει πει στον τηλεκριτικό ότι πρέπει να φέρει το φως στην τηλεόραση; Δεν είναι τόσο σημαντική η δουλειά που κάνουν, απλά γράφουν τη γνώμη τους. Δεν υπάρχει κάτι που αποτελεί το δεκάλογο της σωστής εκπομπής ή του σωστού καναλιού. Το κάθε κανάλι προβάλλει αυτό που θεωρεί καλύτερο – από το πιο σάπιο μέχρι το πιο εξαιρετικό. Μιλάμε για μια Ελλάδα που γενικά έχει πρόβλημα στα κανάλια της και σε αυτό που λέμε τηλεόραση».

Ωστόσο, ο παρουσιαστής του Alpha συμπλήρωσε: «Από εκεί και πέρα, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η προσωπική τους άποψη γίνεται τόσο μεγάλο θέμα, από τη στιγμή που δεν τα λένε face to face και τα γράφουν σε ένα χαρτάκι ή πατάνε το enter. Ειδικά η κυρία Γραμμέλη γράφοντας αυτά για τον κύριο Γαβαλά, που είναι ένας άνθρωπος πάρα πολύ χρόνια στην πρώτη γραμμή του είδους του, είναι ένας ιδιαίτερος τύπος, τι κατάλαβε;», τονίζοντας παράλληλα: «Γιατί δεν πάει να ζητήσει μια εκπομπή; Γιατί δεν της έχουν δώσει ένα κανάλι;».

Μάλιστα, όταν ο ίδιος και η Μαρία Ηλιάκη συμφώνησαν στο ότι ουσιαστικά κανένα τηλεοπτικό πρόγραμμα ή πρόσωπο δεν αρέσει απόλυτα στους τηλεκριτικούς, η Κατερίνα Καινούργιου επεσήμανε: «Κάποιοι δουλεύουν πάρα πολύ με δημόσιες σχέσεις και κάποιους τους εκτιμούν, ενώ κάποιους όχι. Αν διαβάσετε κριτικές, έχουν κάποιες συμπάθειες και κάποιες εμμονές συγκεκριμένες».

Στη συνέχεια, μάλιστα, ο Νίκος Μουτσινάς συνέχισε: «Από τις 10 κριτικές που γράφονται - και επαναλαμβάνω δεν έχω κάτι προσωπικό με την κυρία Γραμμέλη, αν και η ίδια μπορεί να έχει μαζί μου - με την κριτική για τον κύριο Γαβαλά τι κερδίσαμε; Τι είπε ο ΑΝΤ1; "Ρε συ τι είπε η Γραμμέλη; Ρε φίλε μήπως κάναμε λάθος;". Θεωρούν ότι είναι άρχηστοι αυτοί που κάνουν τη δουλειά αυτή στα κανάλια. Αν έχουν τα κότσια, να πουν "Λάτσιε, δεν πιάνεις μία μπροστά στο κείμενό μου". Αφού δεν το κάνουν αυτό, δεν βλέπω κανένα σκοπό στον καθένα να κάνει αυτό».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !