Eurovision 2014: ποια χώρα επιστρέφει μετά από ένα χρόνο και ποια αποχωρεί;

Καρακασίδης Γιάννης
0
Ο Νοέμβριος είναι ένας ο απόλυτος μήνας των εξελίξεων για τη Eurovision, αφού στις 22 Νοεμβρίου λήγει η προθεσμία των χωρών για την κατάθεση των αιτήσεων συμμετοχής στη διοργάνωση του 2014.

Αυτήν ακριβώς την προθεσμία έσπευσε να προλάβει μία χώρα, που αποφάσισε να επιστρέψει στο διαγωνισμό, έπειτα από έναν χρόνο αποχής. Ο λόγος για την Πορτογαλία, για την οποία εδώ και καιρό γίνονταν συζητήσεις στα "παρασκήνια", σχετικά με την επικείμενη επιστροφή της και τελικά επιβεβαιώθηκαν.


Η Πορτογαλία, λόγω της οικονομικής στενότητας της κυβέρνησης, απείχε από τη διοργάνωση του 2013 στη Σουηδία. Φέτος, όμως, οι ιθύνοντες της δημόσιας τηλεόρασης της χώρας θεώρησαν πως τα οικονομικά τους είναι πλέον σε θέση να αντέξουν το βάρος της εκπροσώπησης της Πορτογαλίας στο μουσικό διαγωνισμό. Σημειωτέον, η καλύτερη θέση που έχει λάβει ποτέ στη Eurovision η Πορτογαλία είναι η 7η.

Την ίδια ώρα, την επίσημη ανακοίνωση για τη δεύτερη χρονιά της αποχής της από τον διαγωνισμό ανακοίνωσε η Τουρκία. Οι γείτονές μας δεν στάθηκαν ικανοποιημένοι από τις αλλαγές που σημειώθηκαν στη διαδικασία ψηφοφορίας και με κύριο αίτημά τους την άδικη και πολιτικοποιημένη ψηφοφορία (λες και αυτοί ψήφιζαν δίκαια!) και την επίσης άδικη απευθείας πρόκριση των Big5 στον τελικό, ανακοίνωσαν πως θα απέχουν από τη διοργάνωση για δεύτερη συνεχή χρονιά. 

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΖΕΤΑ ΔΟΥΚΑ ΣΤΟ ΤVNEA!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !