Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η ιδέα των «Καρντάσιανς» & η συνεργασία με τη Μπεκατώρου

Artevelde
0
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στο περιοδικό 7 Μέρες TV και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην τηλεθέαση της νέας του εκπομπής στον ΑΝΤ1 με τίτλο «Τα Καρντάσιανς», τον ερχομό του γιου του αλλά και την συνεργασία του με την Μαρία Μπεκατώρου.

Σχετικά με την εκπομπή «Καρντάσιανς» και το κόνσεπτ αυτής ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δήλωσε: «Είναι μια εξολοκλήρου δική μου ιδέα, που τη δουλεύω πάνω από 2-3 χρόνια. Προσπάθησα να παντρέψω την τηλεπαρουσίαση με την ηθοποιία. Δεν ξέρω αν παντρεύονται αυτά τα δυο, αλλά αυτό είχα στο μυαλό μου. Στην εκπομπή προσπαθώ να αποτυπώσω την ζωή ενός πραγματικού ελληνικού σπιτιού».

Πώς επέλεξε όμως του συνεργάτες του; «Ο Δημήτρης και η Μαρία είναι οι δύο πρώτοι άνθρωποι που έγραψα στο χαρτί όταν σκεφτόμουν ποιους θέλω κοντά μου και δεν χρειάστηκε να γράψω άλλα ονόματα», απάντησε προσθέτοντας σχετικά με την γνώμη του για την Μαρία Μπεκατώρου: «Πραγματικά πιστεύω ότι η Μαρία είναι εκπληκτικό ταλέντο και θα δείξει πάρα πολλά πράγματα στις επόμενες εκπομπές».

Όσον αφορά την τηλεθέαση της πρεμιέρας και κατά πόσο τα νούμερα τον άφησαν ευχαριστημένο ο γνωστός παρουσιαστής δήλωσε: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με την τηλεθέαση της πρώτης εκπομπής και ευχαριστώ πολύ τον κόσμο γι' αυτό. Έχουμε ακόμα να δείξουμε πάρα πολλά πράγματα. Τόσα πολλά που μακάρι να ήμασταν καθημερινή εκπομπή».

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον ερχομό του πρώτου του παιδιού, καρπό του έρωτά του με την Κατερίνα Κόκλα: «Από στιγμή σε στιγμή περιμένω τον ερχομό του γιου μου. Δεν μπορώ να κρύω ότι ζω με φοβερή αγωνία. Ανυπομονώ να τον κρατήσω στην αγκαλιά μου».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !