Β. Καλλίδης: τι λέει για το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε;

Καρακασίδης Γιάννης
0
Ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα της ταξιδιωτικής του εκπομπής "Νόστιμη Γη" αποφάσισε να κάνει ο Βασίλης Καλλίδης και παραχώρησε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στον Άρη Καβατζίκη και το περιοδικό PEOPLE.

O γνωστός σεφ και τηλε-μάγειρας μίλησε για την προσωπική του ζωή, τους φίλους, τις συνήθειές του αλλά και το σημαντικό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν από καιρό.

"Έβρισκα πάντα χρόνο για την προσωπική μου ζωή και ποτέ δεν άφησα τις επαγγελματικές μου δραστηριότητες να την επισκιάσουν. Είμαι ένας φυσιολογικότατος άνθρωπος και χορτάτος. Έχω κάνει τα πάντα στη ζωή μου. Η ζωή μας είναι πολύ μικρή, για αυτό πρέπει να περνάμε καλά, όχι με ασυδοσία και να βρίσκουμε πάντα χρόνο για τον εαυτό μας. Έχω μάθει να δίνω στους δικούς μου ανθρώπους και να δίνομαι. Δεν κρατάω τίποτε για μένα. Μου αρέσει να χαρίζω στους άλλους. Και από την άλλη, εκείνοι που επιθυμώ, επίσης , μου χαρίζουν απλόχερα. Εξάλλου, στα δάχτυλα του ενός μετριούνται αυτοί." δηλώνει ανοιχτά ο Βασίλης Καλλίδης, υπονοώντας και την κολλητή του πλέον φίλη, Ελένη Ψιχούλη, για την οποία επίσης αποκαλύπτει: "Ψυχανάλυση δεν έχω κάνει ποτέ. Προτιμώ με τις ρακές με τσιγάρα και μπόλικες κουβέντες για τη ζω΄γ με την Ελένη. Αυτό είναι η κοινή μας ψυχοθεραπεία."

Όμως τι θυμάται και τι του δίδαξε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε;

"Από την κούραση, το στρες και μια βαριά ψύξη είχα πάθει πάρεση προσωπικού νεύρου. Οι γιατροί μου είπαν ότι έπρεπε να ξεκουραστώ έξι μήνες. Έτσι έκανα έξι μήνες διακοπές. Δεν ήμουν κλινήρης, ταξίδεψα, έκανα γυμναστική. Δεν ήμουν δα και τόσο χάλια όσο ήθελαν να το παρουσιάζουν τα media. Όλη η ιστορία μου δίδαξε αυτό που σου ξαναείπα: δεν θα αφήσω ποτέ τη δουλειά μου να “καβαλήσει” τη ζωή μου. Δεν θα ξαναδουλέψω εικοσάωρα συνεχόμενα, γιατί αν δεν είμαι εγώ καλά, δεν θα μπορέσω να εκπληρώσω τα όνειρα μου, Με προσέχω πάρα πολύ πλέον."

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !