Κατερίνα Καινούργιου:Θα ακολουθούσε τον Μουτσινά σε άλλο κανάλι?

Χρηστος Γ
0
Η Κατερίνα Καινούργιου, όμως, αναφέρθηκε και στο τηλεοπτικό της μέλλον. Σχετικά με τη φημολογούμενη αποχώρηση του Νίκου Μουτσινά από το «Δέστε Τους», η ίδια σχολίασε: «Μας το έχει πει, το ανακοινώνει και δημόσια άλλωστε, ότι είναι η τελευταία του χρονιά. Το σκέφτομαι πολλές φορές αυτό. Επειδή ο Νίκος με έφερε στο “Δέστε Τους”, είναι πολύ σημαντικός άνθρωπος για μένα και με έχει στηρίξει σε όλα, αν έλεγε το κανάλι ότι ο Νίκος θα φύγει – που δεν θα γινόταν ποτέ – θα το σκεφτόμουν τελείως διαφορετικά. Θα έλεγα “όχι, είναι ο άνθρωπος μου” και θα έφευγα κι εγώ. Θα τον στήριζα ηθικά. Αν ο Νίκος, όμως, θέλει να κάνει κάτι άλλο, θα του ευχηθώ “καλή επιτυχία”, αλλά θα στεναχωρηθώ πάρα πολύ».

Όσο για το ενδεχόμενο της αποχώρησης του Νίκου Μουτσινά, αλλά της συνέχισης του «Δέστε Τους» με τα υπόλοιπα πρόσωπα της εκπομπής, η ίδια ανέφερε: «Αυτό θέλει πολύ μεγάλη σκέψη επειδή έχω πολύ ιδιαίτερη χημεία με τη Μαρία. Την αγαπώ πολύ και πιστεύω ότι μπορεί να λειτουργήσουμε - και με τον Γιώργο και σαν ομάδα». Στην πιθανή πρόταση μεταφοράς της εκπομπής στην πρωινή ζώνη, η ίδια είπε: «Εκεί θα το σκεφτόμουν και θα ήμουν λίγο αρνητική. Η εκπομπή που κάνουμε πάει πολύ καλά στη ζώνη που προβάλλεται και εγώ δεν θα ήθελα να το διακινδυνεύσω. Άλλωστε η εκπομπή η συγκεκριμένη δεν μπορεί να πάει στην πρωινή ζώνη, το πρωί θέλει άλλα πράγματα».

Σχετικά με την εκπομπή ομορφιάς που συζητούσε να παρουσιάσει στον Alpha, η ίδια δήλωσε: «Το είχαμε συζητήσει με τον Alpha, αλλά το έχουμε παγώσει λίγο. Το είχα προτείνει εγώ στο κανάλι, μια εκπομπή πάνω σε αυτό που πιστεύω ότι μου ταιριάζει. [...] Θεωρώ ότι μια εκπομπή γυναικεία, παράλληλα με το “Δέστε Τους” θα μπορούσε να γίνει. Για εβδομαδιαία τη συζητάγαμε. Δεν είμαστε αρνητικοί ακόμα, θα δούμε...».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !