Παραιτείται η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Αθηνών

Λευτέρης Προβιάς
0
Την παραίτησή τους έθεσαν στον Πελεγρίνη τα μέλη της Συγκλήτου του Παν. Αθηνών - Ζητούν συνάντηση με τον πρωθυπουργό
- Δύο 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες αποφάσισαν οι διοικητικοί υπάλληλοι των ΑΕΙ - Στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ οι προσωρινοί πίνακες υπαλλήλων προς διαθεσιμότητα από Καποδιστριακό και Μετσόβιο

Την παραίτησή τους έθεσαν στον πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών τα μέλη της Συγκλήτου,  λόγω της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί στο μεγαλύτερο Ιδρυμα της χώρας, όπως λένε χαρακτηριστικά.
Τα μέλη της Συγκλήτου συμπληρώνουν ότι δεν μπορούν να εργασθούν με την παρουσία της αστυνομίας και ζητούν συνάντηση με τον πρωθυπουργό, προκειμένου να του εκθέσουν τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί με τη διαθεσιμότητα των διοικητικών υπαλλήλων.
Στα άκρα οδηγείται πλέον η  κατάσταση στα Πανεπιστήμια, καθώς οι διοικητικοί υπάλληλοι αποφάσισαν δύο 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες όλη την εβδομάδα, με πρώτη ημέρα έναρξης της απεργίας την αυριανή.

Σε απόφασή τους, οι διοικητικοί υπάλληλοι ζητούν από τις Συγκλήτους να ανασταλεί καθολικά η λειτουργία των πανεπιστημίων, δηλαδή να περιφρουρείται το Πανεπιστήμιο προκειμένου να μην  εισέρχεται κανείς μέσα.
Οι διοικητικοί υπάλληλοι των ΑΕΙ τονίζουν ότι αντιδρούν στους προσωρινούς πίνακες διαθεσιμότητας, που ανακοινώνονται τμηματικά από το ΑΣΕΠ.
Δύο 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες αποφάσισαν οι διοικητικοί υπάλληλοι των ΑΕΙ
Λίγο πριν από την κίνηση των μελών της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Αθηνών, οι διοικητικοί υπάλληλοι των ΑΕΙ είχαν αποφασίσει, στη γενική τους συνέλευση, δύο επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες.
Την ίδια ώρα, τους προσωρινούς πίνακες κατάταξης υπαλλήλων προς διαθεσιμότητα, κατάρτισε το ΑΣΕΠ, για το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Πανεπιστήμιο Πατρών, το Πανεπιστήμιο Κρήτης και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Msn

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !