"Περίεργες Ημέρες": η Καίτη Γαρμπή αποκάλυψε το εξώφυλλο του νέου της άλμπουμ!

Καρακασίδης Γιάννης
0
Τον τίτλο και το εξώφυλλο του νέου της πολυαναμενόμενου δίσκου αποκάλυψε χθες στους διαδικτυακούς της φίλους η Καίτη Γαρμπή! Η αγαπημένη καλλιτέχνις προετοίμαζε εδώ και καιρό τη φιλόδοξη δισκογραφική της επιστροφή, η οποία ακούει στον τίτλο "Περίεργες Ημέρες" και αποτυπώνει την αβεβαιότητα και το μουδιασμένο κλίμα της εποχής που διανύουμε.

Τις τελευταίες τρεις ημέρες η λαμπερή Καίτη μονοπωλεί τις ειδήσεις που σας μεταδίδω, μετά την κυκλοφορία του single και του video clip για το νέο της κομμάτι "Ανεμοδαρμένα Ύψη". Αυτή τη φορά, η Καίτη μας αποκάλυψε τα covers του ολοκαίνουριου δίσκου, ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.


Οι "Περίεργες Ημέρες" πρόκειται να συγκεντρώσουν τα βλέμματα του ελληνικού μουσικού κοινού, καθώς αποτελούν ένα προσεγμένο κολλάζ δημιουργιών, που θα συμπεριλαμβάνει προσεγμένα κομμάτια ικανότατων καλλιτεχνών. Μεταξύ αυτών, ο Γιώργος Σαμπάνης, ο Γιώργος Παπαδόπουλος, η Ελένη Γιαννατσούλια, ο Γιάννης Δόξας, ο Βασίλης Γαβριηλίδης, ο Θάνος Παπανικολάου και η Βίκυ Γεροθόδωρου. 

Το άλμπουμ πρόκειται να κυκλοφορήσει από την FRONT SEAT/MINOS EMI.


*ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΑΥΡΙΟ, ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΝΕΟΜΒΡΙΟΥ, ΣΤΙΣ 18:45 ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΚΟΥΡΗ ΣΤΟ "LET'S TALK" ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !