Απόψε στην εκπομπή "Αυτοψία"!

Λευτέρης Προβιάς
0
Εκεί που γεννιέται η είδηση, εκεί που τα πρόσωπα και τα γεγονότα γράφουν την επικαιρότητα, εκεί που οι ερωτήσεις της κοινωνίας ζητούν απάντηση. Εκεί είναι αυτόπτης μάρτυρας η κάμερα και πρωταγωνιστής το ρεπορτάζ...
Την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου, στις 00:15 η εκπομπή «Αυτοψία» και ο Αντώνης Σρόιτερ συναντούν Έλληνες οι οποίοι εργάζονται σε επιχειρήσεις αλλοδαπών, σε αλλοδαπούς που ξεκίνησαν με τα πόδια από την πατρίδα τους, ήρθαν στην Ελλάδα και έχουν επιχειρήσεις με τζίρο χιλιάδων, ακόμα και εκατομμυρίων, ευρώ.

Όταν πριν από 22 χρόνια άνοιξαν τα σύνορα και χιλιάδες Αλβανοί τα περνούσαν, η χώρα μας έγινε το σταυροδρόμι των προσφύγων αλλά και της λαθρομετανάστευσης για ολόκληρη την Ευρώπη. Εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαποί, από κάθε γωνιά του πλανήτη, βρέθηκαν στη χώρα μας αναζητώντας ασφάλεια και μια θέση εργασίας. Οι Έλληνες έγιναν τα αφεντικά των μεταναστών από το Κουρδιστάν, τη Συρία, το Πακιστάν, την Αίγυπτο, το Αφγανιστάν, την Αλβανία.

Η κρίση ανέστρεψε τους ρόλους. Αλλοδαποί που εργάστηκαν και έφτιαξαν τις δικές τους επιχειρήσεις έγιναν αφεντικά και σήμερα έχουν Έλληνες εργαζόμενους. Έτσι, η Δήμητρα, η Ελένη, η Ιωάννα, ο Γιώργος, ο Σπύρος και ο Αλέξανδρος χτύπησαν την πόρτα του Ντερίμ, του Χουσεϊν, του Αντέλ, του Άλκη και του Μάριου δουλεύοντας ακόμη και για 2,50 ευρώ την ώρα.

«Αυτοψία», με τον Αντώνη Σρόιτερ: Είμαστε εκεί όταν συμβαίνει

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !