Ο Αντ1 οπλίζεται για τους επόμενους μήνες περισσότερο!

1
Τα πράγματα φέτος στην τηλεόραση έχουν αλλάξει.Μετά από 4 χρόνια τηλεοπτικής κατήφειας οι εξελίξεις διαδέχονται η μία την άλλη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες στο στρατόπεδο του Ant1 μαγειρεύονται πράγματα όσον αφορά τον προγραμματισμό από το β μισό της τηλεοπτικής σεζόν και μετά.

Αρχικά να πούμε πως μετά από πολλά χρόνια βλέπουμε ένα κανάλι να έχει δύο παράλληλα shows.

Έτσι από Ιανουάριο θα παίζει το "The Voice" τις Παρασκευές με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα (σίγουροι στην κριτική επιτροπή είναι η Δέσποινα Βανδή και ο Αντώνης Ρέμος) και τις Κυριακές το Dwts4 και τον Απρίλιο το "Your face sounds familiar" με τη Μαρία Μπεκατώρου μαζί με το "The Voice".

Το κανάλι θα έχει στο δυναμικό 3 σειρές.Το "Βαλς με 12 θεούς" και το "Μπρούσκο" στην απογευματινή ζώνη,ενώ θα ξεκινήσει και μία νέα κωμική σειρά με τίτλο "Τρίχες" των Αλέξανδρο Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου.

Θα πρωταγωνιστούν ο Νίκος Αναδιώτης,η Βασιλική Ανδρίτσου,ο Τόνι Δημητρίου,ο Θανάσης Αλευράς,ο Παύλος Κοντογιαννίδης και μία ακόμη νεαρή κοπέλα.Η σειρά θα προβάλλεται 2 φορές την εβδομάδα.

Επίσης έχουν αγοράσει τα δικαιώματα του "Splash" που μοιάζει με το Wipeout το οποίο φημολογείται ότι θα το αναλάβει η Μαίρη Συνατσάκη στη θέση του "Κράτα γερά" που τελειώνει λόγω χαμηλού αριθμού επεισοδίων.

Επίσης ετοιμάζουν μια γυναικία ανατρεπτική εκπομπή με την Αθηναίς Νέγκα στη νυχτερινή ζώνη του Σαββάτου.

Το "Karadayi" και ο νέος κύκλος του "Greys anatomy" επιστρέφουν και αναμένεται να σκίσουν.

Επίσης το πρωινό του Παπαδάκη και των Λιάγκα Σκορδά,οι παιδικές ταινίες των ΣΚ,οι μεσημεριανές επαναλήψεις,τα ποδοσφαιρικά,το Πλάκα Κάνεις,οι Ράδιο Αρβύλα,το "The biggest game in the world",τα "Καρντάσιανς" και το "Η Γερμανού ξαναρχεται" συνεχίζουν ακάθεκτα.

Τέλος θα δούμε σε περίπου 4 μήνες και το β κύκλο των Ηρώων μάλλον πάλι με τον Σάκη Ρουβά.

Πολλά πράγματα!Τι θα πετύχει και τι όχι? Θα δείξει...

loveradio.gr

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Καλησπερα.. Γνωριζετε αν το splash που ειναι καταδυσεις με celebrities 28 σε ολες τις χβρες μια αποχωρηση καθε φορα κλπ με επιτροπη , θα ειναι με ελληνες διασημους και κριτικη επιτροπη κλπ ή απλα θα ειναι το ξενο (αμερικανικο) με σχολιαστρια τη Συνατσακη; σε οσες χωρες πηγες ηταν καθεαυτου της χωρας οι διασημοι κλπ... Αν ειναι ετσι και σε εμας θα πρεπει να εχουν ξεκινησει την αναζητηση επιτροπης κλπ λογικα.. Μήπως εχετε περισσοτερες πληροφοριες για την εκπομπη αυτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !