10 συλλήψεις την ημέρα από την ΕΛ.ΑΣ. για χρέη προς το Δημόσιο

Unknown
0
Δέκα συλλήψεις πολιτών γίνονται καθημερινά για οφειλές τους προς το Δημόσιο, ενώ τα χρέη των οφειλετών που συνελήφθησαν ανέρχονται στο ιλλιγιώδες ποσό των 9,3 δισ. ευρώ!  


Συγκεκριμένα 2.267 είναι οι συλλήψεις που έχουν γίνει για χρέη προς το Δημόσιο και άλλα φορολογικά αδικήματα,  από την αρχή του χρόνου μέχρι τις   30 Σεπτεμβρίου του 2013, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της  ΕΛ.ΑΣ., τα οποία διαβίβασε στη   Βουλή ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Δένδιας,  ύστερα από ερώτηση του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου.

Σύμφωνα με τα ίδια  στοιχεία,  το συνολικό ποσό της οφειλής των 2.267 ατόμων που συνελήφθησαν ανέρχεται στα 9.226.765.454,33 ευρώ.
  
Όπως κοινοποίησε επίσης ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, οι υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας χειρίστηκαν 365 ακόμη υποθέσεις οφειλετών του Δημοσίου, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, αλλά  χωρίς  να πραγματοποιηθούν συλλήψεις, λόγω προηγούμενης διευθέτησης των χρεών τους προς το δημόσιο.

Στη Βουλή διαβιβάστηκε και έγγραφο του υπουργού Δικαιοσύνης, Χαράλαμπου Αθανασίου, σε απάντηση αντίστοιχης ερώτησης του ίδιου βουλευτή, στο οποίο αναφέρεται ότι  τα συναρμόδια υπουργεία αξιολογούν το πλαίσιο που ρυθμίζει τα των διοικητικών και ποινικών κυρώσεων και όπου χωρούν βελτιώσεις, αυτές θα γίνουν.  

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !