Λ. Μαχαιρίτσας: "Κανείς δεν πάει φυλακή, γιατί έχει στο σπίτι του φωτογραφίες του Χίτλερ!" (Video)

Καρακασίδης Γιάννης
0
Μία δήλωση που θα συζητηθεί έκανε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο γνωστός τραγουδιστής και δημιουργός, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, αναφερόμενος στον... φάκελο "Χρυσή Αυγή" και τις εξελίξεις που τρέχουν αυτές τις ημέρες γύρω απ' αυτήν. 

"Ούτε κανείς είναι ένοχος, ούτε κανείς είναι αθώος, ούτε τίποτα. Είναι ένα πράγμα που υποτίθεται ότι θα βγάλει η Δικαιοσύνη, οι μισοί είναι μέσα, οι μισοί είναι έξω, ένα τουρλουμπούκι. Κανείς δεν ξέρει τίποτα και περιμένουμε να δούμε τι θα πει η Δικαιοσύνη. Και αφού περιμένουμε να δούμε τι θα πει η Δικαιοσύνη όλα τα υπόλοιπα είναι κουβέντες..." δήλωσε χαρακτηριστικά ο σπουδαίος τραγουδοποιός και συνέχισε, λέγοντας: "Πάντως δεν μπορεί να πάει κανείς φυλακή, επειδή έχει στο σπίτι του φωτογραφία του Χίτλερ ή κράνη, αυτό δεν γίνεται, δηλαδή μπορείς να μπεις φυλακή κι αν έχεις "Τα Άπαντα του Στάλιν" δεν γίνεται αυτό. Αποκλείεται αυτό. Πρέπει να βρεθούν άλλα πράγματα για να πας φυλακή. Η ουσία του θέματος είναι ότι περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει, την τρέχουν την υπόθεση τώρα εισαγγελείς, παρα-εισαγγελείς, ανακριτές και τα λοιπά."

Αυτά ανέφερε στη ραδιοφωνική του συνάντηση-συνέντευξη στην εκπομπή "Γιάφκα" του Σπύρου Χαριτάτου στον Alpha 98,9, ενώ ολοκλήρωσε σημειώνοντας πως "Αυτό που είναι δεδομένο είναι ότι από την πρώτη μέρα που έγινε η... γνωστή συνέντευξη Τύπου της Χρυσής Αυγής μέχρι τις τελευταίες πράξεις τους που βλέπουμε μέχρι τώρα είναι λίγο σοκαριστικό..."

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !