Τζένη Μπαλατσινού: Το σκληρό σχόλιο για τη Ναταλία Γερμανού στο «Πρωινό Mou»

Artevelde
3
Οι αιχμές της Ναταλίας Γερμανού για την αποχώρησή της από τον Alpha στην πρεμιέρα του «Η Γερμανού Ξανάρχεται» δεν έμειναν ασχολίαστες, το πρωί της Δευτέρας, από την Τζένη Μπαλατσινού και το «Πρωινό Mou». 

«Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που είδα. Έχει παρακουράσει αυτό με τη ξανθιά και τους λόγους που έφυγε από τον Alpha.  Εδώ και πέντε μήνες έχουμε και σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθούμε. Βαρέθηκα! Η Ναταλία υποτιμά τον εαυτό της κάνοντας τέτοια πρεμιέρα» ανέφερε η οικοδέσποινα του «Πρωινό Mou», ενώ συμπλήρωσε: «Δεν μου άρεσε, επίσης, ότι παίρνω ένα παιδί με το οποίο τα 'χω φτιάξει εδώ και ένα μήνα, στήνω την εκπομπή και κάνω ένα σκετσάκι ότι χωρίζω μαζί του. Το βρήκα κρύο!».

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ενώ η δική σας οικογένεια κράτησε τελείως στην απ' έξω την σχέση του! Όχι...στο Dancing on Ice ήταν άλλη αυτή που φλέρταρε με τον άντρα της, χόρεψε μαζί του, μπαλαμουτιάστηκαν, του έδειξε την στήριξή της για την πτώχευσή του και όλα τα υπόλοιπα! Εκτός κι αν είναι διαφορετικά τα πράγματα όταν είσαι ψυχρός την στιγμή που τα κάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΡΥΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΟΣΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΛΗΡΩΤΟ, ΝΑ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΧΟΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΖΩΗ! ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΑΤΑΛΙΑ! ΑΥΤΗ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΔΕΝ ΑΔΙΚΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑ! Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμεις παλι κρυα βρισκομαι εσενα κι ολο το Πρωινο MOU ρε Τζενάρα... Μιλαν ολοι, μιλανε και οι παγοκολώνες τωρα. Μην εκτιθεστε τοσο ειδικα εσεις με το 19αρι τις παρασκευης , εκτος κι αν νομιζουν οτι με αυτα που λενε προκαλουν εντυπωσεις και τραβανε νουμερα.Πλανάστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !