Εκρηκτική πρεμιέρα - Αlpha: Απογείωση στα νούμερα, καλές κριτικές!

11
Τα ελληνικά σίριαλ είναι οφθαλμοφανές ότι έχουν λήψει πολύ από το κοινό και αυτό είναι κάτι που αποδεικνύεται με την πρώτη ευκαιρία. Η νέα σειρά του Αlpha έκλεψε τις εντυπώσεις. Κέρδισε τους τηλεθεατές και εκτοξεύτηκε στα νεανικά κοινά! Με 30άρι στο συγκεκριμένο κοινό και άνετα πάνω από 20% στο σύνολο απέδειξε ότι και ο Alpha μπορεί να διακριθεί στην ελληνική μυθοπλασία και μάλιστα την κωμωδία. Όσο για τις κριτικές, μέχρι στιγμής είναι ικανοποιητικές. Άλλωστε, το τηλεοπτικό κοινό διψά για καλή και ελληνική μυθοπλασία!

Δημοσίευση σχολίου

11Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ειναι πολυ ελπιδοφορο οτι ακομη και ο alpha εχθες βραδυ προσφερε μια ωραια κωμικη σειρα ευκολοπεπτη με ταλαντουχους ηθοποιους και ωραιο σεναριο.Το ακομη καλυτερο οτι ο κοσμος ανταποκριθηκε με το πολυ καλο ποσοστο του 30% σε νεανικο κοινο.Ευγε περιμενουμε τα καλυτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιδιά εγω γελασα πολύ απο το χθεσινό επεισόδιι. Πιστεύα οτι θα ειναι μαπα στην αρχη αλλα τελικά ειναι πολυ ωραιο :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιτέλους μία ενδιαφέρουσα ελληνική σειρά που έκανε ο Alpha. Μπράβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ Ο ΑΛΦΑ ΧΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ ΤΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ.ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. H MOURMOURA HTAN XAZOMARA, DEN PAIZEI NA KANEI NOUMERA APO EDW KAI PERA AUTH H SEIRA. H ELLHNOGRENEIA TRABIGMENO KAI SUNEXEIA EKRAZE TO MEGA.SORRY AYTH DEN EINAI THLEORASH.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1:53 μ.μ. και ποια ειναι τηλεοραση για εσενα ακριβως?¨Τα ανευ λογου και αιτιας χαχανα των πρωιναδικων?Η τα στημενα ενημερωτικα πρωινα και βραδινα?Μια χαρα τα ειπε η ελληνοφρενεια για το mega και ολους τους υπολοιπους φασιστες της ΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @1:53μμ Πήγαινε δες Fatmagul ή Σουλειμάν που δεν είναι χαζομάρες. Η σειρά μια χαρά χιουμοριστική είναι, φέρνει περισσότερο σε αμερικανική κωμωδία καταστάσεων (sitcom). Η Ελληνοφρένεια έχει το φανατικό κοινό της, ενώ το Homeland είναι απλά ποιοτική και καθηλωτική τηλεόραση. Όποιος δεν το έχει παρακολουθήσει, δεν θα χάσει εάν καθίσει και το δει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Skertaskia h alliws sfinakia kai tipota parapanw, sorry alla den exei story.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 2:12 μ.μ. καμια σχεση!Προφανως και ΔΕΝ το ειδες.
    Παντως οπως και το Μπρουσκο ετσι και η Μουρμουρα με την Ελληνοφρενεια απεσπασαν πολυ θετικες κριτικες απο ενα κοινο οπως αυτο του τουιτερ που στο 90% των τουιτς περισοτερο θα δεις να κραζουν παρα να λενε κατι καλο.Αυτο ισως να λεει και κατι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και βεβαια λειπουν οι ελληνικες σειρες και οπως λεει καποιος με υποτιμηση προς τα τουρκικα ειναι μεγαλο λαθος το νοημα της Φατμαγκιουλ δεν το εδωσε και δεν το δινει ουτε το μπρουσκο ουτε τιποτα αλλο.Τωρα και βεβαια ειναι καλο να υπαρχουν ελληνικες σειρες και οσο για τη Μουρμουρα και την Ελληνοφρενεια χθες ειχαν πολυ χιουμορ και ηταν ενα ευχαριστο προγραμμα,αδιαφορο δεν ηταν οπως το μπρουσκο που ειναι καποιες φορες αλλα ηταν δυο ωραιες πρεμιερες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !