Πρωτοφανής αναγνώριση - Κορυφαία Ελληνίδα τραγουδίστρια υποψήφια για Grammy!

0
Aπίστευτο και όμως αληθινό! Αγαπημένη Ελληνίδα τραγουδίστρια είναι υποψήφια για Grammy! Δεν είναι ψέμα. Είναι κάτι, που πέτυχε με την αξαιρετική της δουλειά και τις συνεργασίες που έχτισε τα τελευταία χρόνια.

Ένα βήμα από τα βραβεία Grammy είναι η Αλέξια! Η τραγουδίστρια και δημιουργός και ο συνεργάτης της Peter Massink έχουν προεπιλεγεί να είναι υποψήφιοι στη φετινή 56η απονομή για το CD τους, με τίτλο «Birds have to fly».

Ακόμα και αν δεν καταφέρουν να μπουν στους τελικούς υποψηφίους για το βραβείο της κατηγορίας Best Jazz Vocal Album -στην οποία τους έχουν κατατάξει-, οι δύο καλλιτέχνες έχουν ήδη κερδίσει μία σπουδαία αναγνώριση για τη δουλειά τους.

Η Αλέξια και ο Peter, όπως γράφει η εφημερίδα Espresso, γνωρίστηκαν το 1994 στην Αθήνα. Η πρώτη επίσημη συνεργασία τους ήταν το 1996, στο πρώτο τζαζ άλμπουμ της τραγουδίστριας, με τίτλο «In a Jazz Mood», ενώ δύο χρόνια μετά ακολούθησε η δουλειά «Alexia-Mikis Theodorakis». Τελευταίο τους «παιδί», το «Birds have to fly», που ηχηγραφήθηκε στην Αθήνα, στο Μόναχο και το Λος Άντζελες με καταξιωμένους μουσικούς απ΄ όλον τον κόσμο και κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάρτιο.

Πρόκειται για ένα δυναμικό comeback της τραγουδίστριας, η οποία βρέθηκε στην κορυφή της ελληνικής ποπ στα τέλη της δεκαετίας του '80 και στις αρχές του '90.
Πηγή: zappit

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !