Μέτριες πτήσεις για FATMAGUL-ΜΠΡΟΥΣΚΟ...

Χρηστος Γ
4
Είχα αναφερθεί στις δυσκολίες της ζώνης 19.00-20.00,ως την πλέον δύσκολη αυτής της σεζόν.Ολα τα κανάλια πανελλαδικής δύναμης ρίχνουν δυνατά προγράμματα,βλέποντας σταθερά διψήφια ποσοστά.
Σε άλλες σεζόν,ακόμα & όταν ο Ant1 αποτύγχανε στη ζώνη του lead-in, ξεπερνούσαν άνετα με το Mega το
45,συχνά και 50%...
Φέτος, ALPHA-SKAI-STAR έχουν παγιώσει-εώς τώρα πάντα-ένα σημαντικό ποσοστό 40%,την ώρα που 2 πολυδιαφημιζόμενα σήριαλ έχουν ψιλο... εξολοθρευτεί μεταξύ τους.
Φυσικά,για το Μπρούσκο τα πράγματα είναι ακόμα ΠΟΛΥ πρώιμα.Ωστόσο,οι άνθρωποι του Ant1 δεν έριξαν τόσο χρήμα για να βλέπουν 18-20%,και την πλάτη της Fatmagul!Από την άλλη,η τούρκικη σαπουνόπερα έπεσε από το 27-30% στο 22-25%,μείωση μικρή αν σκεφτεί κανείς τον δυνατό αντίπαλο. Σκεφτείτε όμως πώς πέρσι χτυπούσε 34-39%...

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μια χαρα νουμερα κανει για τα κοινα που στοχευει που δεν ειναι τα 55+ που εχει η Fatmagul.

    Ακομα ειναι πολυ νωρις , μην ξεχναμε οτι πολλές σειρες ξεκιναν με 20αρια και καταλληγουν με 50νταρια (δες Κλεμμένα Ονειρα 1η χρονιά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όπως ειπα η προδοσια ευθυνεται κυριως για τη φατμα! ...περισυ το 45+ του σταρ ηταν 3%-5% εφετος σταθερα 17% το αστειο νταργουιν είναι ότι στην ιδια ζωνη πριν δυο χρονια κλεμμενα ονειρα(32-35)κι πειρασμος(27-30) κι κατ επεκταση μεγκα αντ1 ειχαν μαζι 60-65%...τα τουρκικα γενικα είναι σε κριση...μηπως οντως επαληθευεται η αποψη ότι ειναι συρμος (μοδα)κι θα παρελθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ksexnate oti to ena pairnei 30ntari lead in kai to allo apo 6 mexri kai 9. To mprousko skizei me sarwtika neanika ki apo konta thn fatma sto sunolo. Gia thn wra uparxei epikairothta. O euaggelatos eide 13aria kai to soriter 20aria. Molis teleiwsei to thema xrush augh, tha allaksoun oi katastaseis, an kai me to bals allazoun pali oi isoropoies.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάτσε ρε darwin ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον βγάλαμε. Το Μπρούσκο με 4 επεισόδια μέχρι στιγμής ακόμα δεν έχει δείξει απολύτως τίποτα. Ο κόσμος τώρα γνωρίζει την σειρά που ούτως η άλλως σκίζει στο νεανικό κοινό. Κάτσε να δούμε στην πορεία πως θα πάει. Νομίζω ότι από την επόμενη εβδομάδα που μπαίνει Βαλς και με την ηρεμία στην ενημέρωση, το Μπρούσκο μπορεί και να κερδίσει και στο σύνολο της τηλεθέασης. Και δεν ξέρω που λέτε για τα Κλεμμένα Όνειρα. Εγώ ξέρω για την σειρά "Ερωτας" της ίδιας σεναριογράφου που ξεκίνησε πολλά χρόνια πριν απέναντι από την Βέρα με ποσοστά γύρω στο 15-16% και σταδιακά έχτισε το κοινό της και ανέβασε και έφτασε να περνά και το αντίπαλο δέος. Χρόνος υπάρχει άφθονος. Ο Αντ1 δεν περίμενε η σειρά αυτή να ξεκινήσει με 30+. Η δυναμική της σειράς έχει φανεί, όταν ανεβάζει το lead-in μέχρι και 20 ποσοστιαίες μονάδες πράγμα που δεν πετυχαίνει εύκολα ούτε το πιο πετυχημένο σήριαλ της τηλεόρασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !