Η Φαίη Σκορδά λύνει για πρώτη φορά την σιωπή της: «Από πέρυσι συζητούσε ο Γιώργος με τον Γιάννη Λάτσιο»!

2
Η Φαίη Σκορδά έλυσε την σιωπή της και για πρώτη φορά από τότε που μετακόμισε στον ΑΝΤ1 μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα και μίλησε για όλα όσα ακούστηκαν αλλά και όλα όσα έγιναν το καλοκαίρι.
Η παρουσιάστρια μίλησε για την απόφασή τους να αλλάξουν κανάλι αλλά και για όλα όσα ακολούθησαν την «μεταγραφή» τους αυτή. Η Φαίη Σκορδά τόνισε στις δηλώσεις της την έντονη ανάγκη της να ξέρει ότι θα έχει δουλειά την επόμενη χρονιά και να έχει κάτι απτό στα χέρια της και περιέγραψε όλες τις λεπτομέρειες της υπόθεσης με τα τηλέφωνα, τις προτάσεις που δέχτηκαν ως ζευγάρι, αλλά και τις κινήσεις τους. Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε επίσης ότι ο Γιάννης Λάτσιος είχε προσεγγίσει τον Γιώργο Λιάγκα από την περασμένη σεζόν για να καταφέρει να αποσπάσει την υπογραφή του ζευγαριού, ωστόσο εκείνοι είχαν υπογράψει ήδη με το Mega και κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να προχωρήσει.


Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Giati emena mou bgazei tin entyposi oti yparxoun ki alloi logoi sobaroteroi gia auti tin "metakinisi" kai gia eunoitous logous den eipe?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βασικά στις τελευταίες εκπομπές ήταν φανερή η ενόχληση και η δυσαρέσκεια του Λιάγκα με το κανάλι.Το έλεγε ο ίδιος δεν το έκρυβε όποτε μπορούσε πετούσε τις σπόντες του.Απλώς λίγοι περίμεναν ότι στο τέλος δεν θα τα έβρισκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !