Άννα Βίσση: φινάλε απόψε για τους "Δαίμονες"! - την Κυριακή συναυλία στο Λονδίνο!

Καρακασίδης Γιάννης
0
Τις μηχανές της στο... κατακόκκινο έχει βάλει το τελευταίο διάστημα η αξεπέραστη Άννα Βίσση, με τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις να διαδέχονται η μία την άλλη! Αδύνατον να παρακολουθήσουμε τις κινήσεις της Απόλυτης Ελληνίδας Star, η οποία αντί να επαναπαύεται στις "δάφνες" και της αμέτρητες επιτυχίες της 40χρονης(!) καριέρας της, συνεχίζει να δημιουργεί και να εργάζεται σαν να βγήκε στο χώρο μόλις χθες! 

Οι "Δαίμονες" σάρωσαν. Το ξέρουμε, το είδαμε, το συνειδητοποιήσαμε. Περισσότερες από 55 παραστάσεις, περισσότερα από 60.000 εισιτήρια! Μία καθαρόαιμη εγχώρια υπερπαραγωγή, μία από τις πιο αξιόλογες όλων των εποχών. Μετά την επιπρόσθετη έκτακτη παράταση, οι "Δαίμονες" θα ακούσουν το τελευταίο χειροκρότημα στην ιστορία τους απόψε, σε ένα κατάμεστο ΠΑΛΛΑΣ. Ωστόσο, η θεατρική επάνοδος της ροκ-όπερας ήταν μόνον η αρχή ενός ασφυκτικά γεμάτου επαγγελματικά χειμώνα για την Άννα Βίσση.

Την ερχόμενη Κυριακή 27 Οκτωβρίου, η κορυφαία ερμηνεύτρια θα παραβρεθεί για μία και μοναδική εμφάνιση στο φημισμένο KOKO του Λονδίνου, έναν χώρο που φιλοξένησε στο παρελθόν βαρύτατα ονόματα του παγκόσμιου μουσικού στερεώματος, όπως η Madonna, η Christina Aguilera, οι Coldplay, η Lady Gaga, o Prince, o Bruno Mars, οι Killers, η Katy Perry, οι Oasis και η αδικοχαμένη Amy Winehouse. Η προπώληση των εισιτήριων είχε ξεκινήσει ήδη από το καλοκαίρι, τα οποία κοστίζουν 35 ευρώ και είναι διαθέσιμα online.

Παράλληλα, δεν ξεχνάμε πως στις 9 Νοεμβρίου η καταξιωμένη καλλιτέχνις θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες για τη φιλανθρωπική συναυλία που διοργανώνει η Κομισιόν για τα παιδιά στην Κύπρο, ενώ αναμένονται νέα τραγούδια στα μέσα του Νοέμβρη, συμμετοχή στην κριτική επιτροπή του νέου talent-show του Ant1, "The Voice", συνεργασία-έκπληξη με τον Αντώνη Ρέμο στις αρχές του Δεκέμβρη και ολοκαίνουριος δίσκος λίγο πριν τα Χριστούγεννα! Χάσατε το μέτρημα; Κι εμείς το ίδιο!   

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !