Άδικη η ισοπαλία του Ολυμπιακού!

0
Σπουδαία εμφάνιση από τον Ολυμπιακό μέσα στη… λίμνη του Ντα Λουζ κόντρα στη Μπενφίκα. Σε ένα ματς που είχε το προβάδισμα από το 29’ με το γκολ του Τσόρι, έμενε μέχρι το 83’ «στεγνός» στην τρομερή καταιγίδα της Λισσαβόνας, παρόλα αυτά έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας με 1-1. Ένα και μοναδικό λάθος από τον Ρομπέρτο, έφερε το γκολ από τον Καρντόσο, επτά λεπτά πριν το τέλος του αγώνα.
Προβάδισμα για τη δεύτερη θέση στους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι σε δύο εβδομάδες υποδέχονται τους Πορτογάλους στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Το ματς
Η βροχή που έπεφτε από το πρωί στη Λισσαβόνα είχε κάνει βούρκο το γήπεδο. Η νεροποντή συνεχίστηκε καθ” όλη τη διάρκεια του αγώνα, παρ” όλα αυτά οι ερυθρόλευκη με σωστή τακτική από τον Μίτσελ κατάφεραν και έφεραν το ματς στα μέτρα τους. Με τον Μήτρογλου κορυφή, τον Τσόρι από πίσω του, αλλά και τους Μανιάτη – Σάμαρη στα αμυντικά χαφ, ο Ολυμπιακός κατάφερε να ελέγξει τον ρυθμό, να μην επιτρέψει στην Μπενφίκα να κάνει το παιχνίδι της και στο 29′ να προηγηθεί με τον Τσόρι έπειτα από εξαιρετικό ομαδικό συνδυασμό και έξοχο πλασέ του σκόρερ.
Ο Ολυμπιακός κατάφερε και στην επανάληψη να αντέξει στην πίεση της Μπενφίκα που δεν ήταν τόσο… δυνατή. Οι Πορτογάλοι προσπαθούσαν μέσα σε έναν βούρκο να κερδίσουν κάποιο σφύριγμα, με τον Ισπανό να διαιτητή να στέκεται στο ύψος του. Οι αλλαγές του Μίτσελ βοήθησαν να κρατήσει όσο μπορούσε τη μπάλα ο Ολυμπιακός στο κέντρο και τη… νίκη. Μέχρι όμως το 83′. Στη μοναδική λάθος απόφαση του διαιτητή (έδωσε ανύπαρκτο κόρνερ στη Μπενφίκα) και στο μοναδικό λάθος του Ρομπέρτο ήρθε το 1-1 από κοντινό σουτ του Καρντόσο. Στο φινάλε μάλιστα ο Ολυμπιακός ήταν εκείνος που πίεσε περισσότερο για το 1-2 παρά οι γηπεδούχοι, όμως το τελικό 1-1 ήρθε να ολοκληρώσει αυτό το παιχνίδι.
e reportaz

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !