Τι συζήτησε ο πρωθυπουργός με το οικονομικό επιτελείο!

0
Υπό τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά συνεδρίασε σήμερα το οικονομικό επιτελείο, στο Μέγαρο Μαξίμου, μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του Euro Working Group, κ. Τόμας Βίζερ.

Κατά τη συνάντηση εξετάσθηκε η πορεία της οικονομίας και αναλύθηκαν οι θέσεις που έχουν εκφρασθεί από τους εταίρους της Ελλάδας το τελευταίο διάστημα.

Όσον αφορά στο δημοσιονομικό κενό, ο υπουργός Οικονομικών, κ. Γιάννης Στουρνάρας, σε δηλώσεις του, τόνισε πως υπάρχουν διάφορα σενάρια και πως το τοπίο θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει στο τέλος του έτους, ενώ για τη μετακύληση του χρέους είπε πως «όλα βρίσκονται στο τραπέζι».

Σε ερώτηση για το αν η αρνητική στάση της Τρόικας στις ανακοινώσεις της κυβέρνησης περί των επιδομάτων που θα δοθούν για το πετρέλαιο θέρμανσης μπορεί να επηρεάσει τις συζητήσεις και το κλίμα, ο κ. Στουρνάρας δήλωσε πως δεν υπάρχει θέμα.

Ο κ. Σαμαράς, παράλληλα, ενημέρωσε, σήμερα, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Κάρολο Παπούλια για τα ταξίδια του σε ΗΠΑ και Ισραήλ, καθώς επίσης και για θέματα της ελληνικής προεδρίας της Ε.Ε. το πρώτο εξάμηνο του 2014.

zougla.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !