ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ:ANT1-Ανατρέπεται η ανακοίνωση τη Δευτέρα για τους 'Βασιλιάδες'?

Χρηστος Γ
8
Αυτη η σειρά,κι εμείς μαζί,δεν θα... αγιάσει με τίποτα.Αν και πρόθεση του Ant1 ήταν να ανακοινώσει την πιθανή 'μεταγραφή' των Βασιλιάδων στην παρουσίαση του προγράμματος, επικρατεί μούδιασμα...Ο λόγος?
Οι προχωρημένες επαφές του Mega με ξένη εταιρεία,για αγορά των δικαιωμάτων του β' κύκλου ή καλύτερα.. επέκταση,μιας και διατηρεί το προβάδισμα λόγω της πρώτης σεζόν.
Ποια είναι η αλήθεια?Οπως διαβάσατε παλαιότερα,ο Ant1 προσπαθεί να ενεργοποιήσει option αγοράς των δικαιωμάτων μέχρι το τέλος Οκτώβρη.Που υπερτερεί το Μεγάλο κανάλι?Δεν έχει ανάγκη την option ΑΝ πάρει το 'ΟΚ' της εταιρείας...Και λέμε αν,μιας και δεν είναι κάτι απλό (αν ήταν θα είχαμε ήδη εξελίξεις).Εξάλλου,πολλοί ηθοποιοί είναι ΠΟΛΥ δυσαρεστημένοι με τη στάση που κράτησε το Mega,επιθυμώντας μια 'εκδίκηση'.Ετσι,αρκετοί πρωταγωνιστές είχαν 'δώσει τα χέρια' να είναι τη Δευτέρα στην παρουσίαση του Ant1 ως 'καλεσμένοι', ενισχύοντας επικοινωνιακά την πρόθεση των ιθυνόντων.
Με την εικόνα που έχω αυτή τη στιγμή,το Mega διατηρεί ΜΕΓΑΛΟ προβάδισμα να κρατήσει τη σειρά τουλάχιστον στα συρτάρια του.Ωστόσο,τίποτα δεν είναι δεδομένο.Μην απορήσετε αν ακούσουμε ένα διπλωματικό 'σχόλιο' τη Δευτέρα από τον Λάτσιο 'τύπου προσπαθούμε να πάρουμε τη σειρά,και όχι ΘΑ ΤΗΝ πάρουμε'.
Το κλίμα μεταξύ των 2 σταθμών είναι ψιλο...ψυχροπολεμικό.
Darwintvnea@gmail.com

(Στο TV EΘΝΟΣ γράφτηκαν για πρώτη φορά οι προχωρημένες συζητήσεις του Mega με την ξένη εταιρεία).  

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Θα ειναι τραγωδια να τη συνεχισει το mega..Τραγωδια για τους συντελεστες που θα πληρωθουν του Αγιου Π... ανημερα..Ο ΑΝΤ1 εχει ηδη φουλ προγραμμα δεν νομιζω να σκοτιζεται ιδιαιτερα..Περιμενει και η σειρα του Ρωμα το ΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΩ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΦΙΛΕ 9 25 ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ ΜΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ουτε το MEGA δεν ξέρει αν την θέλει, γιατί αν την πάρει τελικά στα συρτάρια θα καταλήξει για ευνοήτους λόγους..
    Στον Αντ1 όπως έμαθα θα εχουν δωσει την οριστική τους απάντηση την Δευτέρα. Οποτε και θα τα μαθουμε ολα μιας και το βραδακι ειναι η παρουσιαση προγραμματος του.

    NG
    Η σειρά ειναι πληρωμένη απο τον ΑΝΤ1, κάνενας απο τους ηθοποιούς δεν κινήθηκε νομικά με το κανάλι παρα μονο με την εταιρεία παραγωγής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ε οχι ρε παιδια.. μετα τον αδικο χαμο του Τομας η σειρα δεν πρεπει να συνεχιστει, τα επεισοδια που εχει το mega στο συρταρι καλα θα κανει να μην τα προβαλλει ποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Me ayto to skeptiko den tha prepei oute o ANT1 na paixei to epeisodio tou Krata Gera me ton Protopappa... Ma eimaste sobaroi tora? Exoun skasei tosa lefta gia tin paragogi twn epeisodiwn autwn kai den tha ta proballoun? Epixeiriseis einai, an den paroun ta antistoixa esoda apo tis diafimiseis stin proboli tous einai san na exoun petaksei arketes xiliades euro apo to parathuro

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. giati na mi bgei i seira re paidia? einai idiaitera tragiko o thanatos tou tomas alla se kathe seira sto exoteriko ginetai antikatastasi.tha einai skliro stin arxi alla einai kai logiko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μα συγνώμη είναι τώρα σκεπτικό αυτό;; Και πάρτε και πιο πρόσφατο παράδειγμα, το Glee, που πέθανε ένας απ' τους ηθοποιούς. Τον αποχαιρέτησαν αλλά η σειρά συνεχίστηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 10.21 ειανι λιγο πισω σε αυτα...
    μακαρι να τον δουμε παλι τις οθονες μας ηταν μια καλη σειρα και εκανε καλα νουμερα... αλλα εχει φουλ προγραμα τον αντενα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !