Τι ετοιμάζει η Ελένη Τσολάκη στον Alpha?

3
Μπορεί να έχουν βγει οι ζωντανές εκπομπές του Alpha και από Δευτέρα να έρχονται και τα 4 προγράμματα του καναλιού στο Prime time,όμως εκκρεμεί μία εκπομπή που ακόμα δεν έχει κάνει την εμφάνιση της.Μιλάμε φυσικά για τη νέα εκπομπή της Ελένης Τσολάκη,που στήνεται με γοργούς ρυθμούς αυτό τον καιρό.Βλέπετε είναι η μοναδική εκπομπή,που θα στήσει φέτος από την αρχή μέχρι το τέλος η Ζήνα Κουτσελίνη,αφού τις υπόλοιπες τις βρήκε έτοιμη.

Η Τσολάκη ξεχώρισε το καλοκαίρι!Είναι sexy,γνωρίζει τα gossip και σέβεται καλεσμένους και συνεργάτες.Σε αυτό το τρίπτυχο θα βασιστούν.Η εκπομπή θα μας θυμίζει tvweekend με λίγο πιο νεανικά θέματα.Το τηλεοπτικό ρεπορτάζ θα έχει πρωταρχικό ρόλο στην εκπομπή,κάποια lifestyle θέματα για Έλληνες και ξένους,καλεσμένους,τηλεκριτικούς,νεανικά και χρηστικά θέματα.Η εκπομπή μάλλον θα έχει πάνελ και η πρεμιέρα αναμένεται να γίνει αρχές Νοεμβρίου,χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει η πρεμιέρα.Η διάρκεια θα είναι 2 ώρες και οι συνεργάτες δεν έχουν κλείσει ακόμα.

Πάντως αν η εκπομπή έχει την ίδια πορεία με το tvweekend τότε στον Άλφα θα είναι αρκετά ευχαριστημένοι.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ma mesimeriano epoxis lampiri savvatokiriako? Imarton, perimena kati pio eurimatiko....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 8:22 μ.μ. ειδαμε κ τα 'ευρηματικα' των ΠΕΔΕΣ το καλοκαιρι..μια εκπομπη τυπου Tv weekned σε νεα βερσιον προσαρμοσμενη στην σημερινη εποχη λειπει.Στη τελικη κατσε να δουμε πρωτα και μετα κρινουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. makari na skisei h ekpomph gt to aksizei h kopela.na poia tha mporouse na ginei kainouria menegakh.lathos atomo proo8eitai ekei ston alpha.tha thn parountha meinoun me to gkaoutsalo kai tha xtupane to kefali tous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !