ALPHA-ANT1:Ιδιο κοινό,άλλη φιλοσοφία...

Χρηστος Γ
8
Τις θετικές κριτικές κοινού & διαφημιστών εισπράττει το νέο πρόγραμμα του Alpha. Δεν είναι μόνο οι εξαιρετικές,έως τώρα,επιδόσεις του σταθμού που πλασάρεται άνετα στη 2η θέση (από τις 11.00 πμ που ξεκινά η ροή),όσο & το μείγμα που σερβίρουν οι υπεύθυνοι.
Παραδοσιακά τα τελευταία 5 χρόνια,Ant1 & Alpha κονταροχτυπήθηκαν στο κοινό που στόχευαν,με 'σημαία' το περίφημο 15-44.Φέτος,η Κάντζα έκανε...απότομη στροφή ενισχύοντας τον ενημερωτικό τομέα,αλλά τον πλουραλισμό των projects.Το κυριότερο?Εγινε αθόρυβα,χωρίς επικοινωνιακή 'βαβούρα',στημένα θέματα & αποπροσανατολισμό από την σκληρή πραγματικότητα.
Εχει ενδιαφέρον να δούμε τα αντανακλαστικά της prime time αυτή την εβδομάδα.Μία-δύο σεζόν πιο πριν,η ζώνη του καναλιού δε...διεκδικούσε δάφνες ποιότητας.Από αύριο αρκεί μια ματιά στη μάχη των 2 καναλιών:Ο Σουλειμάν απέναντι από κωμική σειρά,τα χοροπηδηχτά από την 'Ελληνοφρένεια',η Σοφία Παπαιωάννου & o Mάνεσης από το 'Ολα Τρέλα' & τον Αρναούτογλου.Ποιος θα μας το 'λεγε...
Ο Ant1 πιθανότατα,θα καλύψει τη μεγάλη διαφορά που το χωρίζει με το Mega και αυτή την εβδομάδα, (παρά την ολοκληρωμένη daytime & to Dwts) και θα περάσει μπροστά.Ο Alpha ομως κερδίζει τις ενυπώσεις από τους 'Big 2'.

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Έτσι, όπως τα λες, είναι. Εύστοχο άρθρο Darwin!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ'ευχαριστώ Χρήστο,έχεις πάντα ένα καλό λόγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. darwin ευγε!Απο τα πιο ευστοχα τηλεοπτικα αρθρα που εχω διαβασει τελευταια.Ευγε επισης γιατι ΚΑΝΕΝΑ site δεν αναφερθηκε στην επιτυχια του alpha φετος μεχρι τωρα.

    Μανωλης.Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Just to the point!Συγχαρητήρια Darwin!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακριβώς οι σκέψεις μου. Ούτε μεταγραφές βόμβα, ούτε τίποτα. Αναδιαμόρφωσε το πρόγραμμά του και αυτό του βγήκε σε καλό! Λες να δούμε το Mega να πέφτει τρίτο με τον ΑΝΤ1 στην πρώτη θέση (το θεωρώ δεδομένο) και τον Alpha στη δεύτερη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. βεβαίως και ο alpha έκανε στροφη στην ποιοτητα.ελενη,αννιτα,σπυροπουλου,χατζηβασιλειου,καινουργιου,stars system,οικογενειακες ιστοριες και κατι ψηνεται,αυτοψια,μανεσης,φως στο τουνελ,πακετο κλπ ειναι προγραμματα και προσωπα που τα διακατεχει υψηλο ηθος και συμβαδιζουν ΠΑΝΤΑ με τα κοινωνικα δεδομενα της εποχης.φυσικα και οι "δαφνες ποιοτητας" πανε στον alpha...χαχαχ
    tragic!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Paidia ti lete, o ALPHA kai fetos tritos tha einai, alla me poly mikri diafora apo ton deytero... Diladi to programma tou MEGA einai upodeestero apo ayto tou ALPHA? Oxi, kai einai bebaio oti kai fetos sto prime time tha sarwsei exontas gia Noembri-Dekembri back to back mythoplasia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 1:08 π.μ. sorry αλλα η εκπομπη της Νικολουλη εκτελει ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ και αν δεν εισαι σε θεση αν το αναγνωρισεις τουλαχιστον αυτο τοτε προφανως και εισαι καποιος ο οποιος εχιε απωθυμενα μαζι της!Τα αλλα να τα δεχτω αλλα αυτο με τιποτα!!!
    Επισης θεωρω οτι οι εκπομπες Αυτοψια,60 λεπτα και η νεα της Παπαιωαννου ειναι απλα πολυ καλες για το ειδος που εξυπηρετουν.Το ιδιο ισχυει και στην περιπτωση του Καλιδη με την Νοστιμη γη.
    Οσον αφορα Ελενη νομιζω οτι ειναι τοπ στο ειδος που κανει χωρις να προσβαλει να κιτρινιζει και να ξεκιατινιαζει οπως αλλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !