Ληστεία 800,000 ευρώ σε σπίτι υποψήφιας βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ!

Καρακασίδης Γιάννης
0
Ληστεία με "λεία" 800.000 ευρώ σημειώθηκε στο σπίτι υποψήφιας βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων και η είδηση κάνει από χθες το γύρο του διαδικτύου!

Οι ληστές φαίνεται πως γνώριζαν πού χτυπούσαν και ότι θα έβρισκαν χρυσά κοσμήματα, μαργαριταρένια περιδέραια, χρυσά μεγάλης αξίας. Οι άγνωστοι διαρρήκτες εισέβαλαν πριν καλά-καλά δύσει ο ήλιος στο σπίτι της υποψήφιας βουλευτή με τους Ανεξάρτητους Έλληνες Σπυριδούλας Αναγνωστοπούλου στο Μιντιλόγλι Πατρών.

Στόχος τους ήταν το χρηματοκιβώτιο, όπου προφανώς ήξεραν ότι φύλαγε τα χρυσαφικά και τα κοσμήματά της αξίας 800.000 ευρώ! Οι δράστες αναρριχήθηκαν στον πρώτο όροφο, παραβίασαν την μπαλκονόπορτα και μπήκαν στο εσωτερικό, όπου επιχείρησαν να διαρρήξουν το χρηματοκιβώτιο. Δεν τα κατάφεραν, όμως είχαν και… plan B!

Το σήκωσαν στα χέρια και το… πέταξαν από το στο έδαφος όπου βρέθηκε μια μεγάλη λακκούβα. Στη συνέχεια, το φόρτωσαν σε κάποιο όχημα που είχαν μαζί τους και εξαφανίστηκαν. Οι άνδρες της Ασφάλειας εκτιμούν ότι οι κακοποιοί ήταν τουλάχιστον τέσσερις και πήραν δακτυλικά αποτυπώματα σε μια προσπάθεια να εξακριβώσουν τα στοιχεία τους.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !