Διαβάστε τα πάντα για το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 (2013-2014)

5
Ένας κόσμος γεμάτος συναισθήματα ξεδιπλώνεται και φέτος μέσα από το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 και δίνει σε όλους την ευκαιρία ν’ ανακαλύψουν… τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή! Το καθιερωμένο ραντεβού με τους εκπροσώπους του Τύπου και της διαφημιστικής αγοράς, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση μέσα από την οποία παρουσιάστηκε το πλούσιο πρόγραμμα του σταθμού για τη νέα σεζόν. Η γνήσια ψυχαγωγία και η ουσιαστική ενημέρωση έρχονται και φέτος για να αναδείξουν τον ΑΝΤ1 την καλύτερη τηλεοπτική επιλογή. 

Η παρουσίαση ακολούθησε πιστά το concept και την αισθητική της  καμπάνιας του σταθμού, καθώς ανέδειξε και πρόβαλε με δημιουργικό τρόπο τον πλούσιο κόσμο των συναισθημάτων που θα προσφέρει και φέτος το πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Η παρουσίαση άνοιξε με το κομμάτι της Ψυχαγωγίας. 4 δημοφιλή shows, 5 νέες ψυχαγωγικές ελληνικές παραγωγές, 3 σειρές ελληνικής μυθοπλασίας, κορυφαίες ξένες σειρές και ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή, αλλά και προγράμματα που ήδη έχουν αγαπηθεί από τους τηλεθεατές, αποτελούν το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.
ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ. Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά μαζί με την ανανεωμένη ομάδα τους, αναλαμβάνουν Το Πρωινό και σας προσφέρουν ό,τι χρειάζεστε για τη μέρα: θετική ενέργεια, ανεβασμένη διάθεση, την πιο κεφάτη παρέα!

DANCING WITH THE STARS 4. Το show με τους αμέτρητους fans στις 20 Οκτωβρίου κάνει πρεμιέρα και όλη η Ελλάδα μπαίνει στον ρυθμό του! Οι 14 celebrities είναι έτοιμοι για τις επίπονες χορευτικές δοκιμασίες, οι κριτές παίρνουν θέση και στο πλατό… οι προβολείς ανάβουν. Παρουσίαση: Δούκισσα Νομικού. Κριτική Επιτροπή: Κάτια Δανδουλάκη, Γκαλένα Βελίκοβα, Αλέξης Κωστάλας, Γιάννης Λάτσιος. Green Room: Ντορέττα Παπαδημητρίου.

THE VOICE. Το Νο1 telent show στον κόσμο, «κλείνει» τα μάτια στην εμφάνιση, «ακούει» μόνο τη φωνή… και έρχεται στον ΑΝΤ1! Τους υποψήφιους θα αναλάβουν να αξιολογήσουν και να καθοδηγήσουν 4 ξεχωριστοί εκπρόσωποι της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας. Αυτοί θα είναι οι “coaches” και η αποστολή τους: να αναδείξουν μουσικά ταλέντα που δεν είναι γνωστά στο ευρύ κοινό, με μοναδικό κριτήριο τις φωνητικές τους ικανότητες. Για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή στο “THE VOICE” υπάρχουν 3 φάσεις: οι Blind Auditions, η μονομαχία /The Battle και τα Live.

YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR 2. Το τηλεοπτικό θέαμα, που λατρεύει τους stars όλου του κόσμου ανανεώνει το ραντεβού του για τη νέα σεζόν με σκοπό να μεταμορφώσει και πάλι τις Κυριακές μας… μαγικά! Παρουσιάζει η Μαρία Μπεκατώρου.

SPLASH! Τη νέα σεζόν έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα μέσα από τον ΑΝΤ1, το show που ρίχνει αγαπημένους celebrities… στα βαθιά, ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη και αποκαλύπτει την πιο δροσερή όψη της τηλεόρασης!

Η σταθερά κορυφαία εκπομπή στο Prime Time πρόγραμμα του σταθμού έρχεται για 7η συνεχόμενη σεζόν, για να σατιρίσει την πολιτική, κοινωνική, τηλεοπτική ελληνική πραγματικότητα. Ο Αντώνης Κανάκης και ο Γιάννης Σερβετάς μαζί με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τον Χρήστο Κιούση, είναι οι αγαπημένοι ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ και φέτος θα μας δίνουν ραντεβού κάθε Δευτέρα, λίγο μετά τις 23:00 στον ΑΝΤ1.

ΟΛΑ 14.  Όλα κι όλα, στον ΑΝΤ1 η επικαιρότητα και η σάτιρα κάνουν τον τέλειο συνδυασμό! Με τον Θέμο Αναστασιάδη, τον Βαγγέλη Περρή και τη Δούκισσα Νομικού τα βλέπουμε και αυτή τη σεζόν… όλα, 3 φορές την εβδομάδα!

ΤΑ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝΣ ή αλλιώς ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Μαρία Μπεκατώρου μαζί με τον Δημήτρη Σταρόβα, τη νέα σεζόν συγκατοικούν και μας υποδέχονται με πολλή τρέλα, στο νέο τους σπίτι! Μέσα από ένα ειδικά διαμορφωμένο σκηνικό που παραπέμπει σε αληθινό σπίτι, οι τρεις συγκάτοικοι σχολιάζουν τα πάντα με πολύ κέφι, αυτοσαρκάζονται και μεταδίδουν τη θετική ενέργεια… όλου του κόσμου!

Η ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΞΑΝΑΡΧΕΤΑΙ. Πόσα μπορεί να εξομολογηθεί ένας star σε μια φίλη του, μπροστά στην κάμερα; Η απάντηση είναι… όσα δεν φαντάζεστε! Αφού η Ναταλία Γερμανού με εύθυμο, χιουμοριστικό, τρυφερό αλλά και καυστικό τρόπο, θα προσεγγίζει άγνωστες πτυχές της ζωής του καλεσμένου της. Τη νέα σεζόν «Η ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΞΑΝΑΡΧΕΤΑΙ» στον ΑΝΤ1 και προβλέπεται… πιο απρόβλεπτη από ποτέ! 

Παίκτες από την Ελλάδα, τη Ρωσία, την Κίνα, την Ισπανία, τη Γαλλία και το Καζακστάν συνθέτουν… το μεγαλύτερο παιχνίδι του κόσμου! THE BIGGEST GAME SHOW IN THE WORLD, το παρουσιάζει η Νάντια Μπουλέ και θα το δείτε τη νέα σεζόν στον ΑΝΤ1.

Σκηνές που φέρνουν ζάλη σ’ ένα παιχνίδι που φέρνει τα πάνω – κάτω, έρχεται στον ΑΝΤ1 και η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο… στον αέρα! Extreme δοκιμασίες, ερωτήσεις γνώσεων και πολλή αγωνία για τους δημοφιλείς celebrities, παίζουν στο ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ, με τον Γιώργο Λιανό.

WIPE OUT. Έρχονται παιχνίδια που θα αφήσουν… εποχή, σε κάθε εποχή. Το WIPE OUT επιστρέφει στον ΑΝΤ1 για να γίνει ένα all season τηλεοπτικό ‘must’! Σχολιασμός: Χριστόφορος Ζαραλίκος - Δημήτρης Μενούνος.

WANTED. Αμέτρητες, τρελές, ξεκαρδιστικές… πλάκες ανάμεσα σε μια παρέα αντρών, θα κάνουν το WANTED τη νέα τηλεοπτική μανία! Μαζέψτε τους φίλους σας, την οικογένειά σας και ετοιμαστείτε να γελάσετε με την καρδιά σας.

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ - HOTEL EDITION. Τη νέα σεζόν το αγαπημένο Prank Show αλλάζει στέκια. Συχνάζει σε ξενοδοχεία και βάζει στόχο να χαρίσει σπαρταριστό γέλιο σε μικρούς και μεγάλους! Παρουσίαση: Σάββας Πούμπουρας, Δημήτρης Βλάχος.

MAD VIDEO MUSIC AWARDS BY VODAFONE. Μια mad τηλεοπτική βραδιά γεμάτη λάμψη, φανταστικά happenings και φυσικά όλους τους αγαπημένους καλλιτέχνες σε ανατρεπτικές εμφανίσεις με τις πιο hot εκτελέσεις, έρχεται και τη νέα σεζόν στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

MADWALK BY VODAFONE. Τα μεγαλύτερα μουσικά ονόματα και οι πιο ταλαντούχοι σχεδιαστές μόδας, μοιράζονται την ίδια σκηνή στο πιο ξεχωριστό “mix&match” project ανάμεσα στη μόδα και τη μουσική. Το απόλυτο Fashion Music Project «Madwalk by Vodafone» και τη νέα σεζόν είναι στον ΑΝΤ1!
 Η ελληνική μυθοπλασία επέστρεψε δυναμικά στον ΑΝΤ1 με 3 ξεχωριστές σειρές.

ΜΠΡΟΥΣΚΟ. Η νέα καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, από την πρώτη στιγμή γοήτευσε το τηλεοπτικό κοινό και κέρδισε τις εντυπώσεις! Τη σειρά υπογράφουν οι καταξιωμένοι δημιουργοί των ελληνικών σίριαλ, Βάνα Δημητρίου (σενάριο), Ανδρέας Γεωργίου και Στάμος Τσάμης (σκηνοθεσία). Μαζί τους, ένα μεγάλο cast γνωστών κι αγαπημένων ηθοποιών, μεταξύ αυτών: ο Αποστόλης Τότσικας, ο Ανδρέας Γεωργίου, η Εβελίνα Παπούλια, ο Αντώνης Καρυστινός, η Τζόυς Ευείδη, ο Γιώργος Ζένιος, ο Κούλλης Νικολάου, η Βαρβάρα Λάρμου, καθώς και η πρωτοεμφανιζόμενη Ελένη Βαΐτσου. Όλοι μαζί χαρίζουν δυνατές στιγμές και μεγάλες συγκινήσεις. Το «ΜΠΡΟΥΣΚΟ» παρουσιάζει μια ρομαντική, αλλά και παθιασμένη ιστορία δύο νέων. Ο έρωτας του Αχιλλέα Ματθαίου από την Κύπρο και της Μελίνας Γιαννακάκη από την Κρήτη, θα μπορούσε να έχει ως βάση τη διαχρονική ιστορία του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας. Πρόκειται για μία σύγχρονη διασκευή του αρχέτυπου μύθου, που πραγματεύεται έναν απαγορευμένο έρωτα.

ΒΑΛΣ ΜΕ ΔΩΔΕΚΑ ΘΕΟΥΣ 2ος ΚΥΚΛΟΣ. Βασισμένο στο ομώνυμο best seller της Λένας Μαντά, η τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου, κέρδισε από την πρώτη σεζόν το ενδιαφέρον του κοινού. Φέτος, επιστρέφει στον ΑΝΤ1 με τον συναρπαστικό, νέο κύκλο επεισοδίων και φέρνει καταιγιστικές εξελίξεις, συναρπαστικές αποκαλύψεις και συγκλονιστικές ανατροπές.

ΤΡΙΧΕΣ. Πρόκειται για μια γνήσια κωμωδία καταστάσεων, 35’-45’ αυτοτελών επεισοδίων. Το σενάριο φέρει την υπογραφή του κορυφαίου διδύμου της ελληνικής μυθοπλασίας, Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου και η λίστα των βασικών πρωταγωνιστών περιλαμβάνει μερικούς από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες ηθοποιούς.
Καθημερινές ξένες σειρές που έχει αγαπήσει το τηλεοπτικό κοινό, και κορυφαία Prime Series, έρχονται με ολοκαίνουργια επεισόδια στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ, 3ος & 4ος  κύκλος. Εντυπωσιακές πολεμικές σκηνές, φανταχτερά κοστούμια και δυνατή πλοκή, συνθέτουν την υπερπαραγωγή «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής», η οποία την προηγούμενη σεζόν κατέκτησε το τηλεοπτικό κοινό και κέρδισε τις εντυπώσεις, από την πρώτη στιγμή! Η σειρά έχει βραβευτεί για τη σκηνοθεσία, τη φωτογραφία, το σενάριο. Προβάλλεται σε 42 χώρες και έχει πάνω από 200 εκατομμύρια φανατικούς τηλεθεατές.

KARADAYI, 2ος κύκλος. Δυναμική, ξεχωριστή, συναρπαστική… και πολυβραβευμένη! Η σειρά «Karadayi» τη σεζόν 2012-2013 συμμετείχε στα σπουδαιότερα διεθνή τηλεοπτικά φεστιβάλ και μέχρι στιγμής έχει αποστάσει 12 βραβεία! Η σειρά που από τον 1ο κύκλο κέρδισε τις εντυπώσεις του ελληνικού τηλεοπτικού κοινού, παρουσιάζει μια δυνατή, ερωτική δραματική ιστορία που καθηλώνει και κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον και του πιο απαιτητικού θεατή. Το συγκλονιστικό και ταυτόχρονα ανατρεπτικό σενάριο, υπογραφούν οι επιτυχημένοι παραγωγοί της σειράς «Εζέλ».

GREY’S ANATOMY, ο 9ος κύκλος σε Α’ τηλεοπτική προβολή! Η δημοφιλής και πολυαγαπημένη ιατρική σειρά, επιστρέφει με τον νέο, συναρπαστικό κύκλο. TRUE BLOOD 4. Νέα επεισόδια έρχονται με την cult σειρά που συνεχίζει να συγκεντρώνει βραβεία και fans και σε όλο τον κόσμο. ENTOURAGE Κύκλοι 04-08. Η σειρά που έχει αποσπάσει 12 Τηλεοπτικά Βραβεία, έρχεται στο Prime Time και υπόσχεται κωμικές καταστάσεις και πολύ γέλιο. MERLIN 4ος & 5ος Κύκλος. Οι ξιφομαχίες, τα ξόρκια και οι περιπέτειες που κόβουν την ανάσα, επιστρέφουν με την επιτυχημένη υπερπαραγωγή του BBC… και «μαγεύουν»!

Γέλιο, δράση, σασπένς, συγκίνηση, έρωτας και τα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου κινηματογράφου. Ταινίες σε Ατηλεοπτική προβολή έρχονται στο νέο ξένο πρόγραμμα του ΑΝΤ1: HUGO, THOR, MISSION IMPOSSIBLE 04: GHOST PROTOCOL, NO STRINGS ATTACHED, COWBOYS & ALIENS, FOOTLOOSE, KUNG FU PANDA 02, MEGAMIND, RANGO, THE LOVELY BONES, MORNING GLORY, SUPER 8, TRANSFORMERS 03: DARK OF THE MOON.

Το ANT1 WEB TV PLUS, έχει ενδιαφέρον, έχει πλάκα, έχει όλα τα hot trends και έχει πάντα κάτι νέο να μοιραστεί με το κοινό. Κορυφαίες νεανικές web series, αλλά και ξεχωριστές εκπομπές με πλούσια θεματολογία, αποτελούν τον συναρπαστικό κόσμο της digital επικοινωνίας του ΑΝΤ1.

ο αντ1 και μέσα από το νέο του πρόγραμμα αναδεικνύει το κοινωνικό του προφίλ και παρουσιάζει ειδικές εκπομπές που στοχεύουν στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου.

ΗΡΩΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ μας. Πέρσι, για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, παρακολουθήσαμε από τον ΑΝΤ1 μια κοινωνική αποστολή μεγαλύτερη από την τηλεόραση. Γνωρίσαμε τους «Ήρωες Ανάμεσά μας» και διαπιστώσαμε πως δίπλα μας υπάρχουν καθημερινοί άνθρωποι οι οποίοι μέσα από τις πράξεις τους, μας δίνουν ελπίδα για έναν καλύτερο κόσμο. Φέτος, το οδοιπορικό συνεχίζεται για να αποδείξει πως οι πράξεις προσφοράς… δεν έχουν τέλος.

Με Αγάπη για 7η συνεχόμενη χρονιά στον ΑΝΤ1, η Μαρί Κυριακού, θα προσπαθήσει να αναδείξει σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν ακόμα και ολόκληρες περιοχές. ΜΕ ΑΓΑΠΗ, θα σταθεί δίπλα σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, αλλά και σε ανθρώπους απ’ όλη την Ελλάδα που χρειάζονται στήριξη.

Europa League. Ο ΑΝΤ1 μετά την επιτυχημένη συνεργασία του με την UEFA, είναι το μόνο ιδιωτικό, μη συνδρομητικό δίκτυο στην Ελλάδα, που θα προβάλλει τις αναμετρήσεις του Europa League έως το 2015. Έτσι, συνεχίζει δυναμικά τις μεταδόσεις των αγώνων της διοργάνωσης κι αυτή τη σεζόν. Η αθλητική ενημέρωση για άλλη μια χρονιά έρχεται στους δέκτες σας με τον Ιάκωβο Φιλιππούση και την αγαπημένη εκπομπή των φιλάθλων EUROPA LEAGUE LIVE. Οι μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές μάχες των Ελληνικών Ομάδων, αλλά και των κορυφαίων Ευρωπαϊκών και φέτος «παίζουν» στον ΑΝΤ1.

Πρωινό ΑΝΤ1. Ο Γιώργος Παπαδάκης για 23η χρονιά μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, βρίσκεται κοντά στους τηλεθεατές για όσα πρέπει να γνωρίζουν στο ξεκίνημα της ημέρας. Μαζί του, η Ντόρα Κουτροκόη και ο Ντίνος Σιωμόπουλος αναλύουν και μεταφέρουν τον παλμό των γεγονότων, καθημερινά από τις 7 έως τις 10.

ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ’ όλα. Ο ΑΝΤ1 συνεχίζει και φέτος την εκπομπή που στοχεύει στην ουσιαστική ενημέρωση γύρω από την ιατρική. Νέες εξελιγμένες θεραπείες, σύγχρονοι τρόποι διάγνωσης και πρόληψης, έρχονται για δεύτερη χρονιά στους δέκτες μας, με την υπογραφή της έμπειρης ιατρικής συντάκτριας, Φωτεινής Γεωργίου.

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ. Η έρευνα έρχεται ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ με την Κατερίνα Αντωνοπούλου μέσα από την τηλεόραση του ΑΝΤ1 και τη νέα σεζόν. Η εκπομπή - ντοκιμαντέρ αναδεικνύει τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες πολίτες και ταυτόχρονα προβάλλει λύσεις σε καυτά θέματα της επικαιρότητας.

Ενημέρωση. Η καρδιά των γεγονότων “χτυπάει” καθημερινά στις 20:00 μέσα από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1. Η Μαρία Χούκλη και η μαχητική δημοσιογραφική ομάδα του σταθμού, μεταδίδουν κάθε στιγμή της ημέρας τον παλμό των εξελίξεων. Με ένα πλήρες δίκτυο ανταποκριτών στα σημαντικότερα σημεία του πλανήτη, ο ΑΝΤ1 βρίσκεται στον πυρήνα των γεγονότων και παρακολουθεί συνεχώς όσα συμβαίνουν στον κόσμο.

Με αφορμή την παρουσίαση του νέου προγράμματος του ΑΝΤ1 μίλησαν: ο Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ Θοδωρής Κυριακού, ο COO του ΑΝΤΕΝΝΑ Group στην Ελλάδα Alexander Holland, ο Γενικός Διευθυντής ΑΝΤ1 TV Στρατής Λιαρέλλης, ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1 ΤV Γιάννης Λάτσιος, η Εμπορική Διευθύντρια του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ Νανή Τράκα, ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ANT1 TV Βασίλης Πελέκης.

Ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, Θοδωρής Κυριακού, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Ομίλου στο εξωτερικό, με σημαντικότερη την πρόσφατη σύναψη στρατηγικής συμμαχίας με τη VICE, τον κορυφαίο Όμιλο παγκοσμίως, στα νεανικά Μέσα Ενημέρωσης. Για την ελληνική αγορά σημείωσε χαρακτηριστικά: «Το φως στο τούνελ για το οποίο μιλάμε τα τελευταία χρόνια, είναι πλέον ορατό. Το πόσο σύντομα θα το δούμε όλοι, εξαρτάται από τη διαχείριση όλων μας, των Μέσων, των διαφημιστικών εταιριών, των διαφημιζομένων, των συνεργατών και  των συντελεστών μας. Από την πλευρά μας ο σωστός προγραμματισμός κινήσεων, η διαρκής αναπροσαρμογή της λειτουργίας στα νέα μεγέθη της αγοράς, και η απόλυτη επίγνωση της ευθύνης προς τους τηλεθεατές σε κάθε κίνηση και απόφαση μας, είναι απλώς μονόδρομος. Τον ακολουθούμε χωρίς παρέκκλιση τα τελευταία χρόνια και είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που κάθε χρόνο αποδίδει όλο και περισσότερο».

Αναφερόμενος στις βασικές κατευθύνσεις σχετικά με το περιεχόμενο προγράμματος του ΑΝΤ1 τόνισε: «Βασική κατεύθυνση είναι η ενίσχυση της παραγωγής περιεχομένου υψηλής ποιότητας. Επενδύουμε στο περιεχόμενο, δημιουργώντας πολλά και διαφορετικά προγράμματα με βάση πάντα τις αξίες και αρχές του ANT1. Κάθε πρόγραμμα που παράγουμε είναι σύγχρονο, καινοτόμο, ανθρώπινο, δημιουργικό, ψυχαγωγεί και είναι αισιόδοξο. Η ενημέρωσή μας να είναι αξιόπιστη, σοβαρή ψύχραιμη κι άμεση».

Για την επένδυση του σταθμού στην Μυθοπλασία σημείωσε: «Εδώ και χρόνια τονίζουμε την ανάγκη ρεαλιστικής προσέγγισης του κόστους στην ελληνική παραγωγή απ όλους τους συντελεστές. Είναι ο βασικός παράγοντας που θα επιτρέψει σε αυτή την αγορά να έχει μέλλον. Ευτυχώς οι αμοιβές και τα κόστη των Ελληνικών παραγωγών έχουν αρχίσει να προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα και έτσι μας επιτρέπεται να ξαναμπούμε δυναμικά στο χώρο της μυθοπλασίας.  Δεδομένου της πολυεθνικής παρουσίας του ομίλου μας σκοπεύουμε στο μέλλον να επενδύσουμε σημαντικά κεφάλαια σε φιλόδοξες παραγωγές με στόχο την αξιοποίηση και διανομή τους σε όλες τις χώρες της ΝΑ Ευρώπης, της Τουρκίας και της Μ. Ανατολής. Αυτό απαιτεί διαφορετική οργάνωση, σημαντικά κεφάλαια και διεθνή τεχνογνωσία που διαθέτει ο όμιλος μας».

Ειδική αναφορά έκανε στην ενημέρωση αλλά και τους τηλεθεατές: «Κεντρικό σημείο και βασικός πυλώνας στο περιεχόμενο, είναι για μας η ενημέρωση. Επενδύσαμε με υπομονή και εμπιστοσύνη στην αξιοπιστία και τη ρεαλιστική, ψύχραιμη ματιά, την εποχή που όλοι βασίστηκαν σε δημιουργία εντυπώσεων. Το αποτέλεσμα σήμερα μας κάνει πολύ περήφανους. Επίκεντρο κάθε προσπάθειάς, κάθε κίνησής μας, κάθε απόφασης μικρής ή μεγάλης είναι ο σεβασμός στους τηλεθεατές. Η κινητήριος δύναμη στη δουλειά μας, είναι η ευθύνη απέναντι τους. Μπαίνουμε σε όλα τα σπίτια , κάθε στιγμή , από όλα τα μέσα, είμαστε η παρέα, η διέξοδος, η διασκέδαση, η πληροφόρησή τους. Τους προσφέρουμε συναισθήματα, εικόνες, εμπειρίες, λύσεις. Όλοι μας, στην οικογένεια του ΑΝΤΕΝΝΑ, έχουμε απόλυτη επίγνωση αυτής της ευθύνης. Και κάθε μέρα κινούμαστε με βάση αυτή».

Τέλος αναφέρθηκε στην σημασία των ανθρώπων του ΑΝΤ1 και την συμβολή τους σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Έχουμε μία ομάδα δεμένη, αξιόπιστη, οργανωμένη, δημιουργική που μας ενώνουν κοινές αξίες. Ομάδα παντός καιρού. Έχουμε τα πιο χαρισματικά ταλέντα, τους πιο αξιόλογους δημιουργούς, παρουσιαστές, καλλιτέχνες, εργαζομένους και στελέχη. Τους ευχαριστώ για τη σκληρή δουλειά. Στον ΑΝΤ1, πιστεύουμε στους ανθρώπους μας, στηρίζουμε τους συνεργάτες μας, σεβόμαστε κι ενδιαφερόμαστε για το κοινό μας και προχωράμε δυναμικά.  Είμαι πολύ αισιόδοξος γι αυτά που έρχονται».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο COO του ΑΝΤΕΝΝΑ Group στην Ελλάδα Alexander Holland, ο οποίος τόνισε πως: «παρά τις δυσκολίες της εποχής, διανύουμε μία περίοδο τηλεοπτικών προκλήσεων. Το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 χαρακτηρίζεται από το πλούσιο περιεχόμενο και τη δυνατότητα ποικίλων επιλογών που προσφέρει. Στηρίζεται στην καινοτομία και την ποιότητα και στόχο έχει την ψυχαγωγία, αλλά και την ενημέρωση του κοινού».


Ο Γενικός Διευθυντής ΑΝΤ1 TV, Στρατής Λιαρέλλης, αναφέρθηκε στις κατευθύνσεις που ακολουθεί στρατηγικά ο ΑΝΤ1, καθώς στοχεύει στην ποιότητα και στην ποικιλία του προγράμματός του, στις δημιουργικές ευκαιρίες και φυσικά στη μέγιστη ικανοποίηση του τηλεοπτικού κοινού. Ολοκληρώνοντας, υποσχέθηκε πολλές ευχάριστες εκπλήξεις για τους τηλεθεατές τη νέα σεζόν. 

Ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1TV, Γιάννης Λάτσιος, μιλώντας για το νέο πρόγραμμα του σταθμού τόνισε τον καινοτόμο, αναμορφωμένο και πρωτότυπο χαρακτήρα του ΑΝΤ1. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε: στα 4 νέα δημοφιλή shows, τις 3 αξιόλογες ελληνικές σειρές, την ενδυνάμωση της Πρωινής Ζώνης, τις εκπομπές κοινωνικού περιεχομένου, τα νέα πρόσωπα στον τομέα της ψυχαγωγίας, αλλά και τα πρόσωπα που το κοινό ακολουθεί πιστά όλα αυτά τα χρόνια μέσα από τον ΑΝΤ1. Καταλήγοντας, τόνισε ότι: «το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 είναι το αποτέλεσμα μιας ομαδικής προεργασίας που βασίζεται στο μεράκι, το κέφι και τη δουλειά, ώστε και αυτή τη σεζόν να βρει την ανταπόκριση και την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού».  

Η Εμπορική Διευθύντρια του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, Νανή Τράκα, ευχαρίστησε τους συνεργάτες της διαφημιστικής αγοράς, για τη μέχρι τώρα στήριξη, εμπιστοσύνη και συνεργασία. Αναφερόμενη στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 τόνισε πως: «πρόκειται για ένα πολυποίκιλο  πρόγραμμα, που δίνει τη δυνατότητα πολλών επιλογών σε όλα τα κοινά και το οποίο αναμένεται να ενθουσιάσει τους τηλεθεατές με το περιεχόμενό του».  

Ακολούθησε ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ANT1 TV, Βασίλης Πελέκης, ο οποίος μίλησε για την αμφίδρομη, και μακροχρόνια σχέση αμοιβαίας αγάπης και εμπιστοσύνης που υπάρχει ανάμεσα στους ανθρώπους του σταθμού και τους τηλεθεατές. Αναφέρθηκε στη δημοσιογραφική ομάδα του ΑΝΤ1 και στο πάθος για ενημέρωση που τη χαρακτηρίζει. Κλείνοντας, τόνισε πως στόχος αυτής της ομάδας είναι η συνέπεια, η αντικειμενικότητα, η ψύχραιμη ματιά στην ενημέρωση και φυσικά ο σεβασμός προς τον τηλεθεατή.

Αυτή τη σεζόν, ο ΑΝΤ1 μας υπενθυμίζει πως τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή, είναι οι απλές στιγμές και οι μικρές καθημερινές εμπειρίες. Μέσα από το νέο του πρόγραμμα, μας προτρέπει να χαμογελάμε, να είμαστε αισιόδοξοι και μοιραστούμε μαζί του μια σεζόν γεμάτη συναισθήματα!

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πολύ "γεμάτο" πρόγραμμα, πλήρες για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, βγάζοντας μία λάμψη που μας παραπέμπει σε άλλες εποχές!Μακάρι να μας ευχαριστήσει το νέο πρόγραμμα και να δικαιώσει τις προσδοκίες!
    Και κάτι για τα παρελκόμενα της χθεσινής εκδήλωσης:Γιώργο Π. επειδή μου έκανε εντύπωση στην παρουσίαση γιατί δεν πήγε ο Λιάγκας? Επίσης, έλειπε ο Πούμπουρας και ο Βλάχος ή δεν τους είδα απλώς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O Liagas eipe otihtan arrwstos twra gia toua allous dyo den kserw... pantws mou kanei entypwsh dioti den eida hthopoious apo to vals kai tis trixes...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παίζει να προβληθεί η παρουσίαση του προγράμματος από την τηλεόραση του ΑΝΤ1?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Λιάγκας είχε πυρετό κάτι τέτοιο είπε σήμερα το πρωί από τις Τρίχες είδα μόνο φωτογραφίες του Ρήγα και του Αποστόλου δεν ξέρω αν πήγαν ηθοποιοί, από το Βαλς νομίζω ότι ήταν η Μαρία Γεωργιάδου που το γράφει. Από το Μπρούσκο πήγαν σχεδόν όλοι οι ηθοποιοί.Του Βλάχου και του Πούμπουρα δεν είδα κάποια φωτογραφία δεν ξέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάντως ήταν και ο Παύλος Κοντογιαννίδης που θα παίζει στις Τρίχες στη χθεσινή παρουσίαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !