ΔΕΙΤΕ VIDEO-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ της δολοφονίας του 34χρονου.Αγρια επεισόδια στα αντιφασιστικά συλλαλητήρια.

Χρηστος Γ
0
22.30:Βίντεο-ντοκουμέντο, που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, δείχνει τι έγινε λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τον 45χρονο στο Κερατσίνι.
Στο βίντεο, που πρόβαλλε ο Alpha, διακρίνονται δύο κοπέλες από την παρέα του αδικοχαμένου άνδρα και η ομάδα αγνώστων, που έκανε τη δολοφονική επίθεση, να τρέχει να εξαφανιστεί. Την ίδια ώρα μοτοσυκλέτες της ομάδας ΔΙΑΣ φτάνουν στο σημείο.



Φαίνεται, επίσης, μια γυναίκα αστυνομικός να σταματάει έναν από τους παριστάμενους

21.30: Αγρια επεισόδια σημαδεύουν τα αντιφασιστικά συλλαλητήρια σε όλη χώρα. 
19.15:Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο δράστης της δολοφονίας του 34χρονου. Με 'αίμα' απειλούν οι φίλοι του αδικοχαμένου νεαρού.
Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Κερατσινίου στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη, όπου λίγο πριν της 19:00 έφθασε η πορεία για τη δολοφονία του άτυχου Παύλου Φύσσα.
Ομάδα διαδηλωτών πέταξε ξύλα και πέτρες προς τους αστυνομικούς οι οποίοι απάντησαν με ρίψη χημικών, ενώ μέχρι και αυτή την ώρα το κλίμα στην περιοχή παραμένει έκρυθμο.

Ο κύριος όγκος των διαδηλωτών «έσπασε» τερματίζοντας τη διαμαρτυρία και στην περιοχή παραμένουν μικρές ομάδες και αστυνομικοί, που επιδίδονται σε κυνηγητό στα στενά του Κερατσινίου.

Mάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι εκατοντάδες αντιεξουσιαστές κατευθύνονται προς τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια.

Στην πορεία, η ξεκίνησε από το σημείο της δολοφονίας του 34χρονου στην οδό Παναγή Τσαλδάρη και διακόπηκε λόγω των επεισοδίων, συμμετείχε το ΠΑΜΕ, το ΣΥΡΙΖΑ, η ΚΕΕΡΦΑ, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, εργατικά συνδικάτα και εκατοντάδες απλοί πολίτες.

Στην πορεία συμμετείχε και ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος σε δηλώσεις του  χαρακτήρισε τη Χρυσή Αυγή «εγκληματική μαφιόζικη οργάνωση νεοναζί δολοφόνων» καθώς και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης από το ΣΥΡΙΖΑ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !