Και άλλη μεταγραφή!Η Ντίνα Νικολάου στο Skai!!

2
Φάτε μάτια… εδέσματα! Γιατί μπορεί να διανύουμε περίοδο οικονομικής κρίσης, αλλά αποδεικνύεται ότι οι εκπομπές μαγειρικής ζουν… και ψήνουν τους τηλεθεατές αφού σημειώνουν υψηλές τηλεθεάσεις. 

Σύμφωνα λοιπόν με  πληροφορίες του newsit.gr, μέσα στον Οκτώβριο ο ΣΚΑΪ θα ξεκινήσει να προβάλλει μία καινούργια εκπομπή μαγειρικής που θα παρουσιάζει η Ντίνα Νικολάου.

Η γνωστή μαγείρισσα επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο με σκοπό να μας… ψήσει να μπούμε στην κουζίνα και να ακολουθήσουμε τις μαγειρικές της συμβουλές κι οδηγίες για εύκολα, οικονομικά, αλλά εντυπωσιακά και εύγεστα μαγειρέματα. 

Στην κουζίνα της λοιπόν η Ντίνα Νικολάου σκοπεύει να μας δείχνει κυρίως ελληνικά φαγητά και για αυτό, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, η εκπομπή πρόκειται να έχει τίτλο «Ελλήνων Γεύσεις» και είναι προγραμματισμένο να μεταδίδεται κάθε Σάββατο στις 7 το απόγευμα. Κάθε Σάββατο απόγευμα λοιπόν η Ντίνα Νικολάου θα μας μαγειρεύει… αλά ελληνικά και όσοι πιστοί, ετοιμάστε τις κατσαρόλες, τους φούρνους και τα τηγάνια για να ακολουθήσετε τις μαγειρικές της συνταγές!

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. O ΣΚΑΙ έχει μια τεράστια υπερβολή στο κομμάτι αυτό!Όλο το Καλοκαίρι πρόβαλλε στις 16:50(μετά το τέλος της εκπομπής "Μαγειρεύω οικονομικά") τις εκπομπές "Άριστη κουζίνα", Μαγειρέματα" κ τώρα "Γεύσεις στη φύση) όπως κ το "Chef στον αέρα" στις 17:50!Μη ξεχνάμε κ τις "Γλυκές αλχημείες"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελεος. Ο κοσμος να φαει δεν εχει κ ο ΣΚΑΙ του ανοιγει την ορεξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !