ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ:ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ (Mega)-ΠΡΟΤΟΣΑΛΤΕ (Σκαι) είναι οι ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ για την ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑ!

Χρηστος Γ
1
Τον μέτοχο του MEGA, Γιώργο Μπόμπολα, την εταιρία «Ελληνικός Χρυσός ΑΕ» και τον δημοσιογράφο, Άρη Πορτοσάλτε, κατονόμασε ως ηθικούς αυτουργούς ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Πάνος Καμμένος για την επίθεση που δέχθηκε νωρίτερα το απόγευμα στην προσπάθειά του να προσεγγίσει στο Κερατσίνι. Ωστόσο, το ενδιαφέρον στη δήλωση του προέδρου του κόμματος δεν είναι τόσο το περιεχόμενο (που είναι αναμενόμενο – αν και ξέχασε τον Σταύρο Ψυχάρη για τα δάνεια που του έχουν δώσει οι ελληνικές τράπεζες και τον πάει «καροτσάκι» δυο εβδομάδες), αλλά σε ποιον την έκανε! Απίστευτο κι όμως αληθινό, η δήλωση του Πάνου Καμμένου για τους ηθικούς αυτουργούς της επίθεσης που δέχθηκε, έγινε στο MEGA και στην δημοσιογράφο Αλεξία Τασούλη που βρέθηκε από τους πρώτους στο νοσοκομείο που διακομίστηκε για τις πρώτες βοήθειες!
Μάλιστα ο Πάνος Καμμένος αντιλαμβανόμενος ότι μιλάει σε δημοσιογράφο του MEGA, απείλησε ότι αν δεν «παιχθεί» η δήλωσή του θα βουίξει το Διαδίκτυο!
Υ.Γ. Ο Σκάι και ο Άρης Πορτοσάλτε δήλωσαν ότι θα υποβάλλουν αγωγή στον πρόεδρο των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», Πάνο Καμμένο. (enimerosi24)

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. απο το κακο στο χειροτερο ο καμμενος. μια βλακεια του, που δε τη "μαζεψε" ποτε, εστρεψε απαντες εναντιον του. και φυσικα ψαχνει για..δρακους φορωντας πουκαμισα με αιματα ΜΕΣΑ απ'το γυακα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !