H πρώτη ΕΠΙΣΗΜΗ δήλωση της ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ μετά το ναυάγιο του DWTS:'Δεν δουλεύω από χόμπι'!

Καρακασίδης Γιάννης
8
Για πρώτη φορά μίλησε η Ζέτα Μακρυπούλια για την απομάκρυνσή της από το τιμόνι της παρουσίασης στον τέταρτο κύκλο του "Dancing with the stars" του Ant1.

Η γνωστή ηθοποιός-παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην οικονομική διαφωνία που είχε με τον σταθμό, υπογραμμίζοντας πως τη δουλειά αυτή δε την κάνει από χόμπι, αλλά για να ζήσει. Επομένως, χρειάζεται την χρηματική αμοιβή.

"Δεν θα το παρουσιάσω εγώ φέτος. Περάσαμε πολύ όμορφα, γίναμε μια καλή παρέα αλλά φέτος δεν θα είμαι εγώ στην παρουσίαση." δηλώνει για πρώτη φορά ανοιχτά η Ζέτα και προσθέτει: "Δε μπορώ να σου πω ότι χάρηκα, όμως ένας κύκλος κλείνει όπως συμβαίνει σε όλα τα πράγματα στη ζωή, ένας άλλος ανοίγει... Δε δουλεύω από χόμπι, οπότε όποια δουλειά και να κάνω θέλω να αμοίβομαι. Ο λόγος, όμως, δεν είναι αυτός, είναι το ότι η παράσταση στην οποία πρόκειται να συμμετάσχω στο Παλλάς και θα ανεβαίνει τις Κυριακές."


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ, ΕΔΩ:

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. αυτο ηταν σποντα μαλλον..θελει να πει οτι τα λεφτα που της προσεφεραν για φετος ηταν λιγα για εκεινη,εφοσον οι περισοτεροι λενε οτι ζητησε αυξηση...περσι επαιρνε 3,500 χιλιαρικα το live,.ειναι ακριβη φαινεται...και οποιος καταλαβε καταλαβε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εαν "ο λογος δεν είναι αυτός... " τότε τι το αναφέρεις ας πούμε? Το γεγονός ότι... για οτι κάνει αμείβεται, το ξέρουμε κι απο "άλλες δουλειές" που εχει αναλάβει. Προφανώς υπερεκτίμησε τον εαυτό της και ζητούσε παραπάνω... Αλλα γλυκό μου Ζετακι... Σε αυτόν τον κόσμο - και ιδίως στην Ελλάδα του 2013- ουδείς αναντικαταστατος, ποσο δε εσύ που είσαι μια παρουσιαστρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολύ άκυρο το σχόλιο περί αμοιβής. δηλαδή και 2 χιλιάρικα το λάιβ να έπαιρνε θα την χάλαγε? θα τρελαθούμε τελείως μου φαίνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί ορισμένες τηλεπερσόνες ζητούν τόσα λεφτά και μάλιστα για κάθε live 2-3 ωρών! Στην τηλεόραση του 2013 και πόσο μάλλον στην Ελληνική, οι ακριβές κυρίες δεν έχουν θέση. Επίσης τόσα χρήματα παίρνει ο Αυτιας στον ΣΚΑΙ κάθε μήνα και μάλιστα για 7 μέρες την εβδομάδα που βγαίνει στον αέρα. Και μη μου πείτε ότι κάνει ψυχαγωγία και για αυτό και το άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν θα τελειώσει η παράσταση και η επόμενη παράσταση και η επόμενη παράσταση που θα της προτείνουν και δεν θα έχει θέση σε ΤV και θέατρο τότε θα μετανιώνει που παράτησε το DWTS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ πιστεύω ότι η Ζέτα θα ξανακάνει το dancing !όχι φέτος τα επόμενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. loipon krima pou den tha einai i zeta, tha pw gia alli mia fora. tora oso gia tous logous apomakrunsis tios den mporeis na ksereispragmatika.panta ekane theatro opws kai alloi symmeteexontes alla prolavainan. vevaia eixe dilosei kai i idia oti an einai na epileksei ap'ta 2 tha epelege to theatro ki ontws o rolos pou tha exei einai polu vasikos kai polu simantikos gia autin. tora an to thema itan kai ta leftaap'oti diavasa kapou sto proto dancing epairne 10000 euro to live. sto deutero 8000, sto trito 4000.opote tora ante na tis to pigan 2000 to ligotero. apokleietai na tin meiosan panw apo 50%. opote 2000 ana live epi 14 lives einai 28000 euro se 3 mines me douleia mono mia fora tin evdomada gia 3 ores. den nomiz woti einai asxima kai stin teliki protimaei na min parei tipota?? liga einai 28000 xiliades??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !