Επτά ξανθιές διεκδικούν τη θέση της Ζέτας στο DWTS

Unknown
18
Εκτός «Dancing with the stars»η Μακρυπούλια! Εδώ και καιρό είχαμε μάθει ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά με την Ζέτα και το talent show που μέχρι σήμερα παρουσίαζε κι ιδού που υπήρχε και φωτιά πέρα από τον καπνό! Με το που«έκλεισε»να κάνει το απαιτητικό μιούζικαλ «Μερικοί το προτιμούν καυτό»άρχισαν τα προβλήματα.Θα μπορέσει να τα βγάλει πέρα και με τα δύο,έλεγαν,και πως θα μπορέσει να προλαβαίνει να τρέχει απ’το Παλλάς για να...χτίζεται για το σόου! Έγιναν όπως λένε πολλές προσπάθειες να βρεθεί λύση,αλλά το θέμα ...κόλλησε στις οικονομικές απαιτήσεις που είχε η Ζέτα.Θα ...έτρεχε μαραθώνιο μεν,αλλά για λεφτά!
Το Μαρούσι που’ χει πολλές παρουσιάστριες πια, δεν...ψήθηκε κι έτσι χώρισαν,λέει,φιλικά! Ποια θα πάει στη θέση της; Εμείς σκεφτήκαμε 
το Top 7 με τις πιο δυνατές ξανθιές υποψήφιες. Εσείς ποια θα θέλατε να σας καλησπερίζει κάθε Κυριακή;





Μαρία Μπεκατώρου 



Οι τηλεθεατές θα ταυτιστούν απόλυτα με το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Αυτό είναι το μεγαλύτερο προσόν της. Μπορεί όλοι να τη φαντάζονται το πρωί να βάζει μπουγάδα και να καθαρίζει φασολάκια και το βράδυ με χαρακτηριστική ευκολία να φοράει την πιο ωραία τουαλέτα και να μεταμορφώνεται στην βασίλισσα της τηλεόρασης. Extra bonus τα πειράγματά της που θα έχουν στόχο φυσικά το Γιάννη Λάτσιο.  Και επίσης δεν είναι πρόβλημα το σόου που θα κάνει με τον Γρηγόρη Αρναύτογλου, γιατί η ίδια έχει αποδείξει πως μπορεί να συνδυάσει πολλά.












Φαίη Σκορδά


Θα κάνει το πρωινό στον ΑΝΤ1 μαζί με το σύζυγό της, Γιώργο ΛιάγκαΈχει πλούσια τηλεοπτική εμπειρία, από κανάλια της επαρχίας, στο Alter και μετέπειτα στο Mega channel. Έχει ευφράδεια λόγου και την αγαπάει το κοινό. Το θέμα όμως είναι πως θα καταφέρει να τα συνδυάσει όλα. Και υπάρχει και ο κίνδυνος να καεί. Όλη την εβδομάδα η τηλεόραση θα προβάλλει το πρόσωπό της. Και η τηλεοπτική ιστορία έχει δείξει πως το καλύτερο είναι να λείπεις, δημιουργώντας στερητικά σύνδρομα στους τηλεθεατές. Πάντως οι τελευταίες αποκλειστικές μας πληροφορίες κάνουν λόγο πως η ίδια είναι η πιο πιθανή για της θέση της παρουσιάστριας. Υπομονή, από στιγμή σε στιγμή θα μάθουμε.






















Δούκισσα Νομικού

Πάνω της θα μεγαλουργήσει η dream team της Ζέτας. Ο Γιάννης Μαρκετάκης θα της κάνει κάθε φορά το πιο ωραίο μακιγιάζ, ο κομμωτής Βασίλης Μπουλούμπασης θα τη χτενίζει με πρωτότυπους τρόπους, ο στυλίστας Γιώργος Σεγρεδάκης θα τη ντύνει με τις πιο ωραίες δημιουργίες, τόσο των ελλήνων, όσο και των ξένων σχεδιαστών μόδας. Και εκείνη θα μπορεί να τα υποστηρίξει όλα και να γίνεται αντικείμενο σχολιασμού από όλους. Μια δυνατή υποψηφιότητα για το κορίτσι του Θέμου Αναστασιάδη.












Ντορέττα Παπαδημητρίου 

Η νικήτρια του περσινού show θα μπορούσε κάλλιστα να υποδυθεί το ρόλο της παρουσιάστριας. Είναι ηθοποιός, έχει παιδεία, χρησιμοποιεί σωστά ελληνικά. Extra bonus: Θα μπορούσε στα διαφημιστικά διαλείμματα να ψυχαγωγεί το ζωντανό κοινό του στούντιο, τους παίκτες και την κριτική επιτροπή με τις χορευτικές φιγούρες της. Και μια παράκληση. Αν τελικά επιλεγεί σας παρακαλούμε πολύ να της φοράτε μόνο φορέματα που αφήνουν ακάλυπτη την πλάτη της. Γιατί έχει την πιο ωραία στην ελληνική show biz. Ευχαριστούμε.










Ναταλία Γερμανού 

Έχει την περισσότερη εμπειρία από όλες τις υποψήφιες. Το μόνο πρόβλημα είναι πως θα αναλάβει την παρουσίαση του «The Voice», όπως έντονα φημολογείται τον τελευταίο καιρό, κάτι που πριν από λίγο ανατράπηκε, μια και γι’ αυτή τη θέση, σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες,  θεωρείται σχεδόν σίγουρος ο Γιώργος Λιάγκας. Επειδή όμως στην τηλεόραση δεν είναι τίποτα σίγουρα και τα πάντα αλλάζουν με κινηματογραφική ταχύτητα, δεν αποκλείεται να τη δούμε να μας καλωσορίζει στο σόου.
























Βίκυ Καγιά


Αν και μοντέλο, έχει μεγάλη τηλεοπτική εμπειρία –τα είχε πάει περίφημα στην παρουσίαση του reality χορού που είχε κάνει το Mega channel. Μετά το next top model δεν έχει αναλάβει κάποια εκπομπή. Αυτό θα ήταν το καλύτερο comeback που θα μπορούσε ή ίδια να φανταστεί. Έξυπνη, με ωραία χαμόγελο, επικοινωνιακή και φυσικά με τέλειες αναλογίες. Σαν να τη βλέπουμε ήδη να κατεβαίνει τη σκάλα, φορώντας μια υπέροχη δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη.  











Σάσα Σταμάτη

Αυτό κι αν θα ήταν η απόλυτη ανατροπή. Το κορίτσι της πρωινής ζώνης, όχι μόνο θα μεταφερόταν στη βραδινή, αλλά θα αναλάμβανε και το ρόλο της παρουσιάστριας. Ψηλή, εντυπωσιακή, αδύνατη και πάντα ετοιμόλογη, με ατάκες που θα γίνονταν αυτόματα σλόγκαν και θα χρησιμοποιούνταν καθημερινά από όλους. Και επιπλέον θα μπορούσε να μιλάει και αθυρόστομα, χωρίς να την κριτικάρει κανείς, όταν η ώρα θα περνούσε και τα παιδιά θα είχαν πέσει για ύπνο.












πηγή: peoplegreece.com

Δημοσίευση σχολίου

18Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Σάσα Σταμάτη??
    Απο παρουσιαστρια του DWTS στην ομάδα δίπλα στο Πρωινο ΑΝΤ1; Δε νομίζω..
    Θα μου άρεσε η Σκορδά και η Καγιά για αυτο το show..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Σάσα Σταμάτη δεν παίζει!
    Η Καγιά απαράδεκτη παρουσιάστρια! Δεν θα άντεχα να την ακούσω να τσιρίζει ξανά!
    Η Δούκισσα Νομικού είναι η μόνη που είναι τόσο αγγούρω όσο η Μακρυπούλια και δεν θα κλέψει την δόξα των παιχτών.
    Η Σκορδά θα μπορούσε να είναι!
    Την Μπεκατώρου την συμπαθώ πολύ αλλά αποκλείεται να παρουσιάσει και το DWTS!
    Η Ναταλία παρα-έχει προσωπικότητα για τέτοια θέση! Άλλωστε θέλω να πιστεύω ότι θα πάρει το The Voice!
    Η Ντορέτα πολύ άπειρη στα τηλεοπτικά για να παρουσιάσει τέτοιο σόου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. pit88gr στο Next top model παραήταν συγκρατημένη όπως και στα καλλιστεία που παρουσίασε. Νομίζω η Βίκυ Καγιά θα ήταν η καλύτερη επιλογή από την 7αδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σασα με 1000 θα κανει 60αρια!
    ΑΛΛΑ επειδη ειναι απιστευτο να γινει.. Θα ελεγα τν Σκορδα. Με τιποτα Καγια κ Νομικου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kagia kai skorda...eksisou eksairetikes gia t show...stamati akurhhh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΣΚΟΡΔΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΠΑ.. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΜΠΑΜ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. To sigouro einai oti 9a psaksoun na vroun ena atomo to opoio Na Mhn katanalwnete peretairw sto kanali Gia Na kanei kalutera noumera to show!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πρώτα θα επέλεγα Σκορδά. Αν όχι Νομικού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. σκορδα:καλη θεωρω μονο για αυτο που κανει οχι για κατι τοσο στημενο χωρια που θα καει.
    μπεκατωρου¨θα καει επισης.3 προγραμματα σε μια σεζον,επισης πολυ στημενο για εκεινη-το face ειναι πιο ελευθερο.
    καγια:οχι οχι οχι για αμετρητους λογους.;p
    σταματη¨: εξυπνη επιλογη αλλα οχι για κατι τοσο glam και στημενο_ ή θα σαρωσει ή θα πατώσει.εγω τη σασα τη θελω να χορευει,εκει να δεις ιντριγκα.
    παπαδημητριου:καμμια τηλεοπτικη εμπειρια,ασ αρχισει φετος με το green room και βλεπουμε.
    γερμανου:δεν μου ταιριαζει στο σοου.τη θελω επισης να χορευει.
    νομικου:ναι ναι ναι με χιλια. θεαρα,θεωρω οτι θα κανει εξαιρετικες εμφανισεις και νομιζω ειναι φτιαγμενη μονο για κατι τοσο στημενο οσο αυτο.με καποιες προβες νομιζω θα ειναι εξαιρετικη. βεβαια μαζι με τη δουκισα θα ηθελα και τη μανωλιδου στην επιτροπη για να κανει την ιντριγκα με το λατσιο μεχρι να μαθει η νομικου.
    να ρωτησω γιωργο κατι, ισχυει οτι η ναταλια δεν θα παρουσιασει μαλλον το voice οπως ειχε ακουστει γιατι εχει προταση να χορεψει στο dancing και για να μην καει σε 3 προγραμματα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. δεν θα μου εκανε εντύπωση αν το σοου το παρουσιαζει η Μαιρη Συνατσακη και η νομικου να είναι στο Green room

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΜΙΑ απο τις παραπανω. Με τν ΝΟΜΙΚΟΥ θα καει το προγραμμα. Καλη ΑΛΛΑ δε κανει για κατι τοσο μεγαλο. Αν το παρελθον της Τζουλιας Αλεξανδρατου δεν ηταν αυτο που δυστυχως ειναι, θα ΗΤΑΝ αριστη επιλογη! Αυτη η κοπελα θα μπορουσε να κανει θαυματα. Κριμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. από όλες τις υποψήφιες τελικά θα έλεγα Καγιά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. egw 8a protimoysa mpekatwroy.an oxi tote mairh synatsaki.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !